9 χρόνια κάθειρξη σε Αλβανό που σακάτεψε στο ξύλο αστυνομικό! 86 ράμματα - συνδετήρες και 4 εγχειρίσεις στο κεφάλι για να γλιτώσει την ζωή του ο ένστολος. «Τον χτυπούσε με σιδερολοστό σα να ήθελε να τον αποτελειώσει» είπαν οι μάρτυρες


edolio5 team 

Σε 9 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό  έναν Αλβανό αγρότη που σακάτεψε στο ξύλο έναν αστυνομικό.

Το βίαιο περιστατικό εκτυλίχθηκε τον περασμένο Αύγουστο όταν ο αστυνομικός βρισκόταν σε παραλία του νησιού στους παξούς μαζί με δύο συναδέλφους του. Όλοι βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας και απολάμβαναν τη βόλτα τους όταν ξαφνικά ένας Αλβανός εργάτης ο οποίος κρατούσε στα χέρια του έναν σιδερολοστό επιτέθηκε με μένος στον αστυνομικό.

Ο 50χρονος Αλβανός αγρότης χτύπησε αλύπητα τον αστυνομικό με τον σιδερολοστό και του προξένησε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο, ο 50χρονος χτυπούσε με μένος τον αστυνομικό σαν να ήθελε να τον αποτελειώσει.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειάστηκε να νοσηλευτεί μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά και να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής του, ο 50χρονος Αλβανός ισχυρίστηκε ότι είχε προσωπικές διαφορές με τον αστυνομικό εξαιτίας μιας σύλληψής του από το παρελθόν. Ωστόσο, οι μάρτυρες διέψευσαν ότι ο αστυνομικός είχε συλλάβει στο παρελθόν τον δράστη ο οποίος μάλιστα ήταν και παλιός γνώριμος των αρχών για σωρεία αδικημάτων.