Τα έργα και οι μέρες Μηταράκη... με τον χορό των δις εκατομμυρίων! Μετά τα 800.000.000 ευρώ για το catering των μεταναστών άλλα 500.000.000 ευρώ για Air Condition και κοντέινερ!


Του Άρη Σπίνου

Μετά τα 800.000.000 ευρώ που αφορούν την σίτιση των μεταναστών και έχει αποκαλύψει με αν επάλληλα ρεπορτάζ το edolio5 και ακολούθησαν δεκάδες δημοσιεύματα ανακοινώθηκε νέος διαγωνισμός-ρεκόρ μισού δισ. από τον Μηταράκη. 

Μόλις χθες το υπουργείο ανακοίνωσε «διεθνή διαγωνισμό» περίπου 500.000.000 ευρώ για την… παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων, για όλες τις εγκαταστάσεις του υπουργείου, υπηρεσία που ως τώρα προσέφεραν «διεθνείς οργανισμοί» και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που αμείβονταν γι’ αυτό αδρά από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης από τον επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στην Ελλάδα Τζιανλούκα Ρόκο, ο οποίος μάλιστα εξήγησε πως λόγω της έκτακτης προέλευσης των κονδυλίων από τον έκτακτο μηχανισμό της Ε.Ε. δεν μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν αυτό που αποκάλεσε «μακροπρόθεσμες δραστηριότητες», στις οποίες προφανώς στοχεύει πλέον η ελληνική κυβέρνηση.

Ο χορός των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ συνεχίζεται με την σφραγίδα του επιτελικού κράτους!


Σχετικά ρεπορτάζ 

Ο στημένος διαγωνισμός με λεία 800.000.000 ευρώ για το "μαμ" των μεταναστών! Οι κολλητοί του ΣΥΡΙΖΑ που βρήκαν τις άκρες τους... στο Μέγαρο Μαξίμου!