Συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης πριν λίγες ώρες και απεδείχθη η συμμετοχή του στην δολοφονία των 2 αστυνομικών το 2011 στο Ρέντη.


edolio5 team 

Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε έναν 40χρονο ο οποίος εμπλέκεται στη δολοφονία δύο αστυνομικών που είχε γίνει τον Μάρτιο του 2011 στο Ρέντη, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Ο άνδρας συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα κοκαΐνης πριν από λίγα 24ωρα από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, ενώ έχουν εντοπιστεί ποσότητες ναρκωτικών και μεγάλο χρηματικό ποσό σε τέσσερις επιχειρήσεις και σε σπίτια της δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά του είχε συμπεριληφθεί και στη δικογραφία για τη δολοφονία των δύο ειδικών φρουρών, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη, το 2011.

Οι ειδικοί φρουροί υπηρετούσαν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και τραυματίστηκαν θανάσιμα κατά τη διάρκεια συμπλοκής την 1η Μαρτίου του 2011.

Οι αστυνομικοί καταδίωκαν κλεμμένο ΙΧ, μάρκας Volvo, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα ύποπτα για ληστεία λίγη ώρα νωρίτερα στη λεωφόρο Δημοκρατίας 337 στο Μενίδι. Ξαφνικά δύο από τους επιβάτες του αυτοκινήτου άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ και πιστόλι εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών οι δύο αστυνομικοί έπεσαν νεκροί.