Ο "Ντιλαδόρος" του Κολωνακίου και της μίζας εμφανίστηκε ξανά! Τώρα κάνει παιχνίδι για Real Estate Ισραηλινών με τις πλάτες του "Ψηλού" που παίζει μπάλα ως ο Messi του Μαξίμου.


Του Άρη Σπίνου

Μαθαίνω πως εμφανίστηκε πάλι στο προσκήνιο πολύ γνωστό πρόσωπο από το χώρο (παλαιότερα) της ενέργειας που είχε μπλέξει άσχημα πριν μερικά χρόνια λόγω ενός μεγάλου σκανδάλου στο πεδίο του ηλεκτρισμού.

Ο ίδιος, τη γλύτωσε φτηνά τότε με κάτι …χρονάκια με αναστολή (ενώ οι υπόλοιποι έφαγαν πολύ γερές «καμπάνες») και εξαφανίστηκε από τη δημοσιότητα για ένα διάστημα.

Μάλιστα σταμάτησε να κυκλοφορεί και να φωτογραφίζεται με διάσημες μοντέλες (στην καθομιλουμένη τις λένε …«επισκέπτριες» με την ιταλική προφορά της λέξης, αλλά κανένα πρόβλημα, το ψωμί τους βγάζουν τα κορίτσια) στη Μύκονο και στον Αστέρα.

Επίσης «εξαφάνισε» τα Πορσικά και τα Φεραρικά (Πόρσε και Φεράρι αντιστοίχως αν δεν το ξέρετε) με τα οποία πάρκαρε στο πεζοδρόμιο έξω από το Da Capo στην Πλατεία (μία είναι η Πλατεία και επισήμως ονομάζεται Φιλικής Εταιρίας!) σε βαθμό που να αναρωτιούνται ορισμένοι μήπως έφυγε στο εξωτερικό.

Όχι δεν έφυγε στο εξωτερικό, απλώς περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να αξιοποιήσει παλαιές γνωριμίες και να επανεμφανιστεί τώρα που δεν έχει πιά δικαστικές εκκρεμότητες.

Πως εμφανίστηκε; Κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: διαμεσολαβήσεις δηλαδή νταλαβέρια με τη στήριξη και φιλοκυβερνητικών παραγόντων.

Τελευταία μάθαμε πως μεσολάβησε πολύ δραστήρια για φαρμακευτική επένδυση μεγάλης ισραηλινής εταιρίας στην Ελλάδα και για χάρη της επένδυσης επισκέφθηκε αρκετά υπουργικά γραφεία και Οργανισμούς. Μάλιστα η αποστολή του στέφθηκε από επιτυχία και το μπόνους του… είναι πολύ καλό με δεδομένο ότι οι ισραηλινοί δεν φημίζονται για τη γαλαντομία τους και είναι σκληροί διαπραγματευτές.

Επόμενο στάδιο διαμεσολάβησης για τον συγκεκριμένο επανακάμψαντα είναι τα ακριβά ακίνητα σε Κολωνάκι, Εκάλη, Βουλιαγμένη, Μύκονο, Σαντορίνη και Ελούντα, πάλι για λογαριασμό (άλλων) ισραηλινών.