Ενέδρα θανάτου με πυροβολισμούς από οπαδούς του Άρη σε οπαδούς του ΠΑΟΚ! Στον πάγκο της ομάδας με επίσημη ιδιότητα ένας από τους πιστολέρο δράστες!


edolio5 team 

Ένας άνδρας από την Ασφάλεια του Άρη φέρεται να εμπλέκεται στο συμβάν με τους πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα χθες, Πέμπτη, σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Η αστυνομία ταυτοποίησε τους εμπλεκόμενους και, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για οπαδικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ αναζητά ως υπεύθυνο έναν άνδρα που δηλώνεται επίσημα στον πάγκο του Άρη στους αγώνες της Super League.

Ο δράστης που έβγαλε όπλο βρισκόταν κανονικά στον πάγκο των «κίτρινων» και στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, οι δράστες είναι δύο οπαδοί των «κίτρινων», που έχουν μάλιστα ταυτοποιηθεί, με τον έναν εξ αυτών, δε, να φέρει και διακριτικά της ομάδας του Άρη. Οι δυο τους, με βάση μαρτυρίες και καταθέσεις, φαίνεται πως βγήκαν από το αυτοκίνητό τους πλησιάζοντας τρεις άλλους άνδρες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ένας από τους δράστες, αυτός που έφερε τα διακριτικά του Άρη, απευθύνθηκε στους τρεις αντίπαλους οπαδούς και -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- τους ρώτησε αν συνεχίζουν να ασχολούνται με οπαδικά θέματα του ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή ο έτερος δράστης, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ρώτησε έναν από τους τρεις οπαδούς του ΠΑΟΚ «ποιος είναι» και, αφού εκείνος του απάντησε λέγοντας το όνομά του, τότε έβγαλε από το μπουφάν του ένα όπλο και τον πυροβόλησε αρχικά μία φορά. Έπειτα υπήρξαν ακόμα τουλάχιστον τρεις πυροβολισμοί εναντίον των άλλων δύο, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε ο τραυματισμός των δύο οπαδών του ΠΑΟΚ στα κάτω άκρα τους, ενώ υπήρξαν και φθορές σε παρακείμενο κατάστημα. Οι δράστες μετά το συμβάν διέφυγαν.

Το χρονικό

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά στο Ιπποκράτειο, χθες Πέμπτη.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι, στη συμβολή των οδών Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου, άγνωστοι πυροβόλησαν δύο άτομα εν ψυχρώ και έπειτα τράπηκαν σε φυγή. Συγκεκριμένα ο ένας από τους δύο διέφυγε πεζός, ενώ ο δεύτερος με όχημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σφαίρα σφηνώθηκε σε πρόσοψη καταστήματος, ενώ μέσα στο κατάστημα εκείνη την ώρα βρίσκονταν πελάτες, αλλά και υπάλληλοι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνούν το περιστατικό.