Είναι "άρρωστη" με την αυτοπροβολή της! Σε φιάσκο οδηγείται το πανηγύρι της Γιάννας... με τα λεφτά των χορηγών που ένας - ένας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.



edolio5 team 

Προβληματισμό, μουρμούρες αλλά και μπαράζ πικρόχολων σχολίων προκαλεί στις τα τάξεις των χορηγών της Επιτροπής 2021 αλλά και στην κοινή γνώμη η γνωστή «αρρώστια» της Γιάννας Αγγελοπούλου να κάνει, όπως συνηθίζει, με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο.

Ήτοι να χρησιμοποιεί τα χρήματα των χορηγών ή κρατικών ενισχύσεων για να ικανοποιήσει τις, γνωστές, προσωπικές ανάγκες υπερπροβολής της.

Μετά το 2004 και τα όσα είχαν καταγγελθεί σε σχέση με τον τρόπο που η τότε Επιτροπή του 2004 σπατάλησε εκατομμύρια ευρώ για τις ανάγκες (και) της προσωπικής υστεροφημίας της προέδρου της, 17 χρόνια μετά είμαστε ξανά στο ίδιο έργο θεατές.

Αφού με αφορμή την αλλαγή του χρόνου, η επικεφαλής της Επιτροπής του 2021 έχει προβεί σε μπαράζ ακριβοπληρωμένων επικοινωνιακών κινήσεων, που αντί να στοχεύουν στο να αναδείξουν το έργο της Επιτροπής, λειτουργούν πάλι ως προσωπικός μηχανισμός προβολής της.

Βεβαίως αυτή την φορά τα χρήματα δεν προέρχονται από τον κρατικό προϋπολογισμό (όπως συνέβη με το 2004) αλλά από ιδιώτες χορηγούς, αφού η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και προσωπικά ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισαν από την σύσταση της Επιτροπής, πως το Κράτος δεν θα σπαταλήσει ούτε ένα ευρώ για τις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας επικοινωνιακές φιέστες της  Αγγελοπούλου.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5 τους τελευταίους μήνες υπήρξε έντονος προβληματισμός στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού ένα αντικειμενικά μεγάλο και σοβαρό project που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει και να ταυτιστεί με την επανεκκίνηση της χώρας, εξελίσσεται σε ένα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΦΙΑΣΚΟ λόγω της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ της επικεφαλής του.

Αντίστοιχη είναι η αίσθηση και στις τάξεις των ιδιωτών χορηγών του 2021, που βλέπουν τα χρήματα τους να ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ χωρίς ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ σε επικοινωνιακές κινήσεις της Αγγελοπούλου που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το αντικείμενο και τις δράσεις της Επιτροπής αλλά χρησιμεύουν μόνο για τις προσωπικές δημόσιες σχέσεις της Αγγελοπούλου.

Τελευταίο και χαρακτηριστικό παράδειγμα η χορήγηση από την «Επιτροπή 2021» του προγράμματος για την πρωτοποριακή έρευνα με CAR-T λεμφοκύτταρα, που διεξάγουν επιστήμονες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης για τη θεραπεία από τον κορονοϊό.

Προφανώς και ΠΡΕΠΕΙ να χρηματοδοτούνται τέτοιες ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ προσπάθειες αλλά από το Κράτος ή ιδιώτες χορηγούς. Άραγε τι σχέση έχει η Επιτροπή 21 και πως συνάδει με τους σκοπούς της, μια τέτοια επιλογή, πλην ίσως από την δημοσιοσχετίστικη προβολή του έργου της «φιλανθρώπου» επικεφαλής της; Η οποία όμως δεν ξόδεψε χρήματα από την προσωπική της περιουσία ή του συζύγου της, αλλά χρήματα των ιδιωτών χορηγών του 2021, πιθανώς και ΧΩΡΙΣ να ερωτηθούν;

Έχει τέλος το ενδιαφέρον του πως όταν επισκέπτεται ένας χρήστης του διαδικτύου την επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής, και επιχειρήσει να πληροφορηθεί στα πλαίσια της Διαφάνειας και της Λογοδοσίας τα οικονομικά της Επιτροπής του 2021 τα δύο link είναι ανενεργά. Γιατί άραγε;

Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού καταγράφεται ΕΥΛΟΓΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ στις τάξεις, του ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Χορηγών του 2021 (ακόμη μια προσωπική ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Γιάννας που ΔΕΝ δικαιολογείται από την πανδημία) για το πόσο τελικά τα χρήματα τους θα πιάσουν τόπο.