Η γραφικότητα... με κοστούμι! Άρχισε πάλι ο Αβραμόπουλος να διαδίδει ότι οι εφοπλιστές έχουν βάλει βέτο στον Μητσοτάκη να τον κάνει Υπουργό. Οι "πρόθυμες" πένες που περνούσαν κάθε μήνα από το ταμείο του ΚΕΛΠΝΟ γράφουν ότι τους λέει.


Του Άρη Σπίνου 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Δημήτρης πέφτει σε πολιτικό ολίσθημα Οι "φήμες" θέλουν τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να ετοιμάζετε για υπουργείο. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Οι  δημοσιογράφοι που περνούσαν κάθε μήνα από το ταμείο του ΚΕΛΠΝΟ επί των ημερών του, πάντα πρόθυμοι προωθούν το No parer που ο ίδιος τους στέλνει για να έρχεται το όνομα του στην επικαιρότητα. Ο Αβραμόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών όταν και αν γίνουν εκλογές. Φυσικά αυτό θα γίνει εφόσον δεν σκάσει κανόνι για αυτά που ακούγονται για τον ίδιο σχετικά με την Novartis μέχρι τότε. Υπουργείο δεν πρόκειται να δει ούτε στους εφιάλτες του. Ανάμεσα στα άλλα που λέει δεξιά και αριστερά είναι ότι οι φίλοι του εφοπλιστές έχουν βάλει βέτο στον Μητσοτάκη να τον κάνει υπουργό.

Σχετικό ρεπορτάζ

Τι κατάντημα! Παρακάλεσε όλα τα ΜΜΕ ο Αβραμόπουλος να δώσει συνέντευξη και βρήκε ανταπόκριση μόνο από μια Σαββατιάτικη εφημερίδα που πουλάει 150 φύλλα σε όλη την Ελλάδα.

Στα χνάρια του...Δελαπατρίδη ο Αβραμόπουλος! Τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους και λέει ότι έχει "κλειδώσει" ως υπουργός Άμυνας στον ανασχηματισμό με την παρέμβαση γνωστών εφοπλιστών!

Υποψήφιος στην Α' Αθηνών... και πολύ είναι! Πεσμένα τα "φτερά" του "Mr Εμβόλιο". "Δώσε μάχη για να εκλεγείς βουλευτής και μετά βλέπουμε". Το κρυφό ραντεβού Μητσοτάκη - Αβραμόπουλου.

Είναι κρίμα να γελάνε μαζί του! Ξενοίκιασε και ξανανοίκιασε το γραφείο του Ο Αβραμόπουλος! Εφοπλιστές του υποσχέθηκαν ότι θα γίνει υπουργός!