Οι καταγγελίες Φουρθιώτη για Βρυώνη... και Φλαμπουράρη που κατάπιε αμάσητες! Σήμερα ο π. μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου πουλάει μίξερ και σόμπες στα κανάλια εκείνου που κατηγορούσε ως απατεώνα!


Του Άρη Σπίνου 

Οι καταγγελίες για τις σχέσεις Folli Follie με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα με τον Φλαμπουράρη κάνει επίκαιρη παρά ποτέ την καταγγελία του τηλεπωλητή Φουρθιώτη, άλλοτε γενικού διευθυντή στο κανάλι Epsilon του Βρυώνη, που πουλήθηκε στον Σαββίδη με την μεσολάβηση... του γηραίου υπουργού. Μπορεί βέβαια σήμερα ο Φουρθιώτης, άλλοτε manager της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδρατου, να έχει "καταπιεί" τις καταγγελίες του, αλλά τα αρχεία μένουν.

  ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΣΤΟ ΕΣΡ

tromeres kataggeliestromeres kataggelies tromeres kataggelies tromeres kataggelies tromeres kataggelies tromeres kataggelies tromeres kataggelies tromeres kataggelies tromeres kataggelies tromeres kataggelies 


Οι καταγγελίες όμως του Φουρθιώτη δεν σταματούσαν στην αναφορά αυτή. Σε ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, που σήμερα φυσικά έχει κατεβάσει, μιλούσε για έναν υπουργό που έπαιξε κυρίαρχο ρόλο και λόγο με το αζημίωτο, στην αγοροπωλησία του Epsilon. Σήμερα βέβαια, αφού οι καταγγελίες αυτές "έκαναν την δουλειά τους" ο Φουρθιώτης πουλάει κατσαρόλες και μίξερ. Είναι φυσικά άξιο απορίας πως επιτρέπουν οι κρατικές αρχές να γίνονται εργαλείο στα χέρια μερικών προκειμένου να καταφέρουν να υπογράψουν νέες συμβάσεις... απειλώντας πως θα καταστρέψουν τους πρώην εργοδότες τους!  

«Την αλήθεια δεν την φοβήθηκα ποτε .... στη ζωή μου πάντα ήμουν ειλικρινής και θα συνεχίζω να είμαι ... Την Δευτέρα η καταγγελία στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης και η αποστολη της στην επιτροπή της βουλης! Στην δικαιοσύνη η συναλλαγή του υποκρυπτομενου καναλάρχη με υπουργό της κυβέρνησης το χειρόγραφο του καναλάρχη με υπουργό !!! Από ποτε οι υπουργοί «μεσολαβούν» για οικονομικές συναλλαγές για τους τηλεοπτικούς σταθμούς? Όχι λόγια , αλλά αποδείξεις με έγγραφα στο φως της δημοσιότητας !»,αναφέρει ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στον instagram.



1