Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η επίσκεψη στην ΓΑΔΑ και οι συλλήψεις των μελών του κυκλώματος ναρκωτικών με αρχηγό ηθοποιό-παρουσιαστή και τους... «Τσουτσουνάκη» και «Λια ο ντελιβεράς». Τι είπε ο συνήγορος των κατηγορουμένων Γιάννης Γλύκας.


Του Άρη Σπίνου 

Μια απρόσμενη επίσκεψη είχαν χθες το απόγευμα οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών. Στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ανέβηκε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως Ντάνος.

Ο ηθοποιός ήταν φανερά ανήσυχος καθώς από το πρωί είχε δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα από φίλους και γνωστούς που τον ρωτούσαν αν έχει σχέση με τη
ν εξάρθρωση… σπείρας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Δημοσιεύματα στο διαδίκτυο τον «φωτογράφιζαν» σαν ένα από τα αρχηγικά μέλη συμμορίας που διακινούσε ηρωίνη στη Δυτική Αττική. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μάλιστα φέρεται να είχε και… συνεργούς με παρατσούκλια «Τσουτσουνάκης» και «Λιας ο ντε
λιβεράς» οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Ο νικητής του Survivor όμως δεν είχε απολύτως καμία σχέση, κάτι για το οποίο τον διαβεβαίωσαν οι αξιωματικοί της Δίωξης ναρκωτικών που ασχολούνταν με την υπόθεση. Ίσως κάποιοι να θέλησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά του για να του δημιουργήσουν πρόβλημα.

Όσον αφορά στην υπόθεση, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συνολικά δέκα συλλήψεις και όπως λένε, «ήταν το τέλος μιας από τις πιο σημαντικές σπείρες διακίνησης ναρκωτικών στη Δυτική Αττική τα τελευταία δυο χρόνια». Τα κέρδη τους υπολογίζονται σε εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα έκαναν dolce vita με τα χρήματα που κέρδιζαν.

Ο συνήγορος δυο εκ των κατηγορουμένων, ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας, μιλώντας  υποστήριξε ότι «οι δυο εντολείς μου αρνούνται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Άλλωστε δεν βρέθηκε το παραμικρό στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους ούτε εμπλέκονται με οποιοδήποτε άλλο έμμεσο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη και στην ανάκριση και στην ελληνική αστυνομία αλλά καμιά φορά η αστυνομία υπερβάλει. Φυσικά δεν μπορεί να είναι όλα στην φαντασία των αστυνομικών αρχών αλλά ενδεχομένως να έχει δοθεί μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική».

Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν την Παρασ
κευή στον ανακριτή για να απολογη
θούν.