Η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα! Πακιστανός κυνηγούσε 2 ανήλικες που έτρεχαν με τις πιτζάμες στο δρόμο! Είχαν δραπετεύσει από το διαμέρισμα που τις κρατούσε.


edolio5 team 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και τα στελέχη της ΟΠΚΕ, που περιπολούν στην περιοχή του Κεραμικού, βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους δύο ανήλικα κορίτσια να τρέχουν με τις πιτζάμες. Πίσω τους ένας άνδρας, εμφανώς μεγαλύτερος σε ηλικία, τις κυνηγούσε.
Οι αστυνομικοί πετάχτηκαν έξω από το όχημα και ακινητοποίησαν και τους τρεις. Στη θέα τους, οι ανήλικες, 16 και 17 ετών όπως αποδείχθηκε αργότερα, έβαλαν τα κλάματα και είπαν στους ένστολους ότι ο άνδρας που τις κυνηγούσε τις κρατούσε κλειδωμένες σε διαμέρισμα τής περιοχής και τις βίαζε.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι υπήκοος Πακιστάν, 48 ετών, και -σύμφωνα με την καταγγελία- τις προσέγγισε εκμεταλλευόμενος τα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Τις κρατούσε κλειδωμένες σε διαμέρισμα τού πέμπτου ορόφου, στην πολυκατοικία όπου εκείνος έμενε στον τρίτο, και τις βίαζε. Τη μία, μάλιστα, τη χτυπούσε, ενώ τις απειλούσε ότι εάν τον καταγγείλουν θα τις σκοτώσει.
Χθες τη νύχτα κατάφεραν να φύγουν, αλλά εκείνος τις καταδίωκε.
Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τους οδήγησαν στην πολυκατοικία, τα κορίτσια πήραν τα πράγματά τους και δήλωσαν ότι ο 48χρονος διακινεί ναρκωτικά. Πράγματι βρήκαν ποσότητες κάνναβης, ναρκωτικών δισκίων και ηρωίνης.
Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου τον μετέφεραν, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη κατακράτηση, βιασμό, σωματική βλάβη και παράβαση τού νόμου περί ναρκωτικών.