Το δράμα ενός βουλευτή! Εθνοπατέρας της Νέας Δημοκρατίας εκβιάζεται εξαιτίας... της ιδιαιτερότητας του στις σεξουαλικές προτιμήσεις!

Του Άρη Σπίνου 

 Πολυεμφανιζόμενος σε τηλεοπτικά πάνελ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες μέρες περνάει τον προσωπικό του Γολγοθά.

Λίγο πολύ η ιδιαιτερότητα του, που γίνετε αντιληπτή από την ομιλία του, τις κινήσεις του, αλλά και την συμπεριφορά του για όποιον τον ζει από κοντά δείχνουν χωρίς μεγάλη σκέψη... τις προτιμήσεις του. Βέβαια είναι απόλυτο δικαίωμα του να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του. Προφανώς όμως, στο πρόσφατο παρελθόν, που δεν υπήρχε σκέψη ότι θα γίνει δημόσιο πρόσωπο με σχεδόν καθημερινή προβολή στην τηλεόραση λόγο ιδιαίτερων γνώσεων που έχει σε θέματα της επικαιρότητας,  ήταν αρκετά απρόσεκτος στις παρέες του που βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν κανένα ψιλό. Όπως εκμυστηρεύτηκε σε κορυφαίο υπουργό έχει πέσει θύμα εκβίασης από έναν νεαρό με τον οποίο διατηρούσε σχέση πριν από 10 χρόνια, με βιντεοληπτικό υλικό Ο υπουργός του συνέστησε να τον καταγγείλει στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά το σκάνδαλο που θα δημιουργηθεί φοβίζει ιδιαίτερα τον βουλευτή. Η συνέχεια θα δείξει για τον τι θα γίνει.