Η "μαφία του Μαυροβουνίου"!Εκτέλεσαν εν ψυχρώ με 10 σφαίρες στο κεφάλι δύο "τουρίστες".-Την σύνδεση με την διπλή δολοφονία στην Βάρη ερευνά η ασφάλεια.

Θρίλερ με τη δολοφονία δύο ανδρών στην Κέρκυρα - Εξετάζεται σύνδεση με το έγκλημα στη Βάρη
edolio5 team 

Δύο τουρίστες από το Μαυροβούνιο εντοπίστηκαν νεκροί σε αυτοκίνητο στη περιοχή του Χαλικούνα.Η Αστυνομία διεξάγει ήδη έρευνα για την υπόθεση στην ευρύτερη περιοχή στο Κανούλι Χαλικούνα, ενώ επί τόπου βρέθηκε και ο ιατροδικαστής Ι. Αιβατίδης.Εντοπίστηκαν σε χώρο στάθμευσης ενοικιαζόμενου καταλύματος στο οποίο διέμεναν. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει την περίπτωση ανθρωποκτονίας χωρίς να αποκλείεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τα δύο θύματα φέρεται να έχουν θανατηφόρα τραύματα από πυροβόλο όπλο.




Στο σημείο έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες, ενώ η εγκληματολογική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη.


Σύμφωνα με κύκλους της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για νέο χτύπημα της «μαφίας του Μαυροβουνίου», μετά το αρχικό χτύπημα με τη δολοφονία δύο ανδρών σε ταβέρνα στη Βάρη, πριν μερικούς μήνες.


Τα θύματα στο έγκλημα της Κέρκυρας είναι δύο Μαυροβούνιοι, οι οποίοι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό τους, έξω από βίλα που νοίκιαζαν στο Χαλικούνα της Νότιας Κέρκυρας, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης.


Τα δύο θύματα είχαν έρθει πριν από έναν μήνα στην Κέρκυρα και τρίτο πρόσωπο είχε νοικιάσει για λογαριασμό τους τη βίλα στο νησί.




Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται ήδη στην Κέρκυρα για να ερευνήσει τη δολοφονία, ενώ αναμένεται και η απάντηση στο σχετικό αίτημα στην Ιντερπόλ για το αν εκκρεμεί σε βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 Τριάντα κάλυκες από δύο διαφορετικά πυροβόλα όπλα εντόπισαν στη σκηνή του εγκλήματος οι αστυνομικοί, που ερευνούν τη διπλή δολοφονία στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που
έχουν συλλέξει, τα δύο θύματα πιθανά επέστρεφαν από μπάνιο στη θάλασσα το απόγευμα τής Πέμπτης (φορούσαν μαγιό και είχαν μαζί τους αντικείμενα για τη θάλασσα), όταν στην είσοδο τής μονοκατοικίας δέχθηκαν επίθεση από τουλάχιστον δύο δράστες.
Θεωρείται δεδομένο ότι αιφνιδιάστηκαν, καθώς στο χέρι του ενός βρέθηκε το χειριστήριο τής γκαραζόπορτας, ενώ ο οδηγός δεν πρόλαβε καν να τραβήξει χειρόφρενο.
Ο ιατροδικαστής εντόπισε τουλάχιστον δέκα βολίδες σε διάφορα σημεία του σώματος σε κάθε θύμα.

Αν και τυπικά δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή τους, είναι βέβαιο πως έχουν να κάνουν με τον 43χρονο Άλαν Κόζαρ και τον 47χρονο Ντάμιρ Χάτζιτς. Και οι δύο θεωρούνται μέλη μαφιόζικων ομάδων στο Μαυροβούνιο, έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν ακόμα και για δολοφονία. Ο 47χρονος, μάλιστα, ανήκε στην ίδια ομάδα με τα θύματα τής διπλής εκτέλεσης στην ταβέρνα της Βάρης, τον περασμένο Ιανουάριο, και από τότε οι Έλληνες αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι κινείται μεταξύ Μυκόνου και Κέρκυρας.