Το δημοτικό ραδιόφωνο που δεν ακούει κανείς αλλά...προσλαμβάνει δημοσιογράφους με παχυλούς μισθούς και αγοράζει μηχανήματα 140.000 ευρώ!


LIVE24.gr: Πληροφορίες για τον Κανάλι 1 – Δημοτική Ραδιοφωνία ...
Του Άρη Σπίνου 

Πολλά και περίεργα γίνονται τον τελευταίο καιρό σε βάρος των δημοτών Πειραιά,αφού ο ραδιοφωνικός σταθμός του δήμου  Κανάλι 1 (ξέρετε ότι υπάρχει;) και στοιχίζει 1.500.000 ευρώ το χρόνο απασχολώντας 45 υπαλλήλους,πληρώνετε από την τσέπη τους.Το ότι η ακροαματικότητα του σταθμού είναι σχεδόν μηδενική (0,8!!!) δεν εμποδίζει κάποιους να κάνουν νέες προσλήψεις δημοσιογράφων με 2.500 ευρώ το μήνα και να δαπανούν 140.000 ευρώ για νέα μηχανήματα!Ακούγονται απίστευτα αυτά αλλά τα σχετικά τιμολόγια και όλα τα παραστατικά μισθοδοσίας βρίσκονται στην διάθεση του edolio5. Υποτίθεται ότι ο σταθμός αυτός θα προβάλει,μεταξύ άλλων,και το έργο,όπου υπάρχει,του δήμου Πειραιά.Αμ δε!
Οι σχέσεις του επίσημου γραφείο τύπου του δημάρχου που την ευθύνη έχει με αρκετά Καλή Επιτυχία ο δημοσιογράφος Βασίλης Τοκάκης είναι σε "πολεμική σύρραξη" με την διοίκηση στο Κανάλι 1.Αλήθεια ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. τι δουλεία κάνει;Αμείβετε;Με ποιον τρόπο;Γιατί παραιτήθηκε ο οικονομικός διευθυντής του σταθμού Γιάννης Παπαδημητρίου από την ευθύνη των διαφημίσεων;Ποιος διαχειρίζεται το κονδύλι της παγίας που αφορά τα μικροέξοδα κάθε μήνα που μοιάζουν σαν απόρρητα κονδύλια;

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται !