Προαναγγέλονται γροθιές σε τετ α τετ!""Πόλεμος" non stop Κούγια-θωμαίδη.Θα απαντήσει απόψε ο δημοσιογράφος;

Κούγιας: «Σαγόνια με τις off shore, σε βλέπω στα Νέα των Λαδάδικων»
Του Άρη Σπίνου

Ο Αλέξης Κούγιας συνεχίζει με αποκαλύψεις που δείχνουν ότι θα μάθουμε πράγματα που μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε. Με στοιχεία, με συγκεκριμένα γεγονότα, με ονόματα, με συγκεκριμένα πρόσωπα,με τις καθημερινές του ανακοινώσεις μέσω του επίσημου σάιτ της Λάρισας, να εμπεριέχουν τρομακτικές αποκαλύψεις για τον ρόλο συγκεκριμένων προσώπων.Μεταξύ αυτών περιλαμβάνει και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαίδη που τον αποκαλεί "σαγόνια"Διαβάστε την νέα ανακοίνωση του Ποινικολόγου.Στις 1/5 το edolio5 είχε αναρτήσει ακόμα μια με ιδιαίτερη αξία.

"Ρε Σαγόνια λεκέ, αποκαλύπτω για σένα τόσα σοβαρά πράγματα, που ένας έντιμος άνθρωπος θα έκανε τον κόπο να δώσει μια απάντηση, έτσι για τα μάτια του κόσμου, κι εσύ κάνεις και γράφεις τα ίδια που έλεγε στις εκπομπές του αυτή η @δερφ@ρ@ ο Λαζόπουλος και όταν τον συνάντησα φώναζε «Μαρινέλλα σώσε με».
ατά τα άλλα, με φέρνεις σε δύσκολη θέση να διορθώσω το όνομα της κυρίας που έβαζες αντί για σένα να εισπράττει τα εκατομμύρια του Κοντομηνά και αντί για Σταματία από τον Καναδά, να βάλω το όνομα Άννα από την Αυστραλία.

Επειδή ξέρω ότι είναι διαχρονικό θύμα σου, δεν βάζω το επώνυμο.

Αλήθεια ρε Σαγόνια γιατί σε διώξανε από το Δημόσιο;

Εγώ δεν ήξερα ότι ήσουν δημόσιος υπάλληλος και ότι σε έδιωξαν χωρίς αποζημίωση και δεν είπες και κουβέντα.

Εγώ θα σε ξεπατώνω κάθε μέρα με το μαρτύριο της σταγόνας και μετά ούτε ο Κάλεν δεν θα σε κάνει παρέα.

Κάτι μου είπαν και για ένα σπίτι πίσω από τη ΓΑΔΑ στην Αθήνα και για κάτι νταραβέρια με έναν Σάκη Χ. τοκογλύφο, αλλά αυτά τα αφήνω για αργότερα.

Αλήθεια ρε Σαγόνια, από την ΕΡΤ σε διώξανε χωρίς αποζημίωση, από τον Άρη την Άννα που έπαιρνε τα εκατομμύρια τη έδιωξε ο Τάκης ο Ανδρεάς χωρίς αποζημίωση, από τον ΣΚΑΪ σε τελειώσανε και δεν είπες κουβέντα…


Κουράγιο, δεν πειράζει, μπορεί το τέλος να είναι κοντά, αλλά πάντοτε υπάρχουν τα «Νέα των Λαδάδικων».

Και να μην ξεχνάς, εμένα όποιος με πείραξε, εξαφανίστηκε.

Γιατί με πείραξε χωρίς να τον πειράξω…"


Σήμερα αρχίζει πάλι η εκπομπή "Δίκη" στο OPEN ύστερα από διακοπή  λόγο της πανδημίας.Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η διοίκηση του σταθμού απαγόρευσε στο Θωμαϊδη να κάνει την παραμικρή αναφορά στην κόντρα του με τον γνωστό δικηγόρο.Θα τηρήσει άραγε  την δέσμευση  αυτή ή θα έχουμε νυχτερινές περιπέτειες...στα αστυνομικά τμήματα;