Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

(Ανανεωμένο ρεπορτάζ)Πιο ψεύτης από τους ψεύτες!Απάντησε ο Βελόπουλος για τα μαϊμού πτυχία του και...τα έκανε χειρότερα!


1
Του Άρη Σπίνου

«Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν προσφέρει πτυχίο “Επικοινωνίας” ή “Ελληνικού Πολιτισμού”» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το πανεπιστήμιο.


Να σημειωθεί ότι ο κ. Βελόπουλος, στο βιογραφικό που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, https://www.velopoulos.gr/viografiko, αναφέρει:

«Ο Κυριάκος Βελόπουλος γεννήθηκε στις 24-10-1965 στην Γερμανία και κατάγεται από αγροτική οικογένεια προσφύγων. Είναι έγγαμος και έχει μία κόρη.

Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Δενδροποτάμου υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και στην ηπειρωτική χώρα. Από τον στρατό απολύθηκε με το βαθμό του Έφεδρου Αξιωματικού.

Στη συνέχεια εγγράφηκε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του «Κέντρου Ελευθέρων Φιλοσοφικών Κοινωνικών Σπουδών», παρακολουθώντας μαθήματα ως υπότροφος. Από τη Σχολή αποφοίτησε το 1990 με βαθμό Άριστα.

Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας.

Ομιλεί πολύ καλά την Αγγλική και τη Γερμανική γλώσσα, γνωρίζει να χειρίζεται Η/Υ και έχει καλές γνώσεις σχεδίασης, παραγωγής και διαχείρισης νέων μέσων επικοινωνίας. Επίσης, διαθέτει γνώσεις ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού μοντάζ.

Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου εργάζεται από το 1989 έως και σήμερα, σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς».


Με νεώτερη ανάρτησή του στο Twitter, πάντως, ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίζει φωτογραφία με έναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο είναι διαφορετικό ίδρυμα από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο αναφέρει στο βιογραφικό του.Όμως με την αποκάλυψη της ξεκάθαρης αυτής απάτης, ο τηλεπλασιέ των «επιστολών του Ιησού» και των κηραλοιφών με συνταγές Αγίου Όρους, απάντησε με ακόμα μεγαλύτερα ψεύδη! Συγκεκριμένα εμφάνισε στο twitter ένα πτυχίο «Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας» από το ΑΝΟΙΧΤΟ Πανεπιστήμιο Κύπρου, μόνο που αυτό είναι άλλη υπόθεση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ασφαλώς αυτό δεν είναι Πτυχίο… Αρχαιολογίας!


.


Δεν υπάρχουν σχόλια: