Μιξοκλαίγεται και ουρλιάζει σαν το δαρμένο σκυλί ο "Πατριώτης της Κονόμας" στα φουστάνια της κυρα-Ελένης!

Αίτηση εξαίρεσης κατά των ανακριτριών της ΧΑ από το Μιχαλολιάκο | ΣΚΑΪ
Του Άρη Σπίνου

"Είναι θλιβερό όμως ότι όλους αυτούς τους αγύρτες που ανέλαβαν την επιχείρηση “Δολοφονία Χαρακτήρα”, τους πίστεψαν δυστυχώς και κάποιοι καλοί αγωνιστές και ακόμη θλιβερότερο ότι δεν με υπερασπίστηκαν αυτοί που είχαν καθήκον να με υπερασπιστούν γιατί υπάρχουν πολιτικά χάρη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που εγώ έκτισα με θυσίες δεκαετιών."
Αυτό έγραψε,αφού πρώτα φυσικά είδε στο Netflix καμία εικοσαριά ταινίες και έφαγε 6 σακουλάκια πατάκια,σε πρόσφατο άρθρο του,στην ιστοσελίδα που διατηρεί ακόμα για το μαγαζί του μπας και τσιμπήσει κανένας πελάτης-θύμα τα προιόντα που πουλάει.Το έχουμε ξαναγράψει ότι σε λίγο καιρό,αν ήδη δεν έχει συμβεί,θα τον λυπάται και η κυρα-Ελένη,αφού φυσικά πρώτα φροντίσει τα γατάκια της.Μάθαμε λοιπόν ότι κάποιοι κακοί άνθρωποι αποφάσισαν να του δολοφονήσουν το χαρακτήρα!Να διασύρουν την φήμη αυτού του έντιμου Πατριώτη που αγαπάει την χώρα του.Για όλα φυσικά φταίνε οι άλλοι.Αλίμονο!Άρα τα δεκάδες ρεπορτάζ που έχουμε γράψει στο edolio5 είναι ψέματα.!!(Κάντε κλικ στο νούμερο)

1 Αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ!!"Τρώει" Κασιδιάρη και Παναγιώταρο ο Μιχαλιολάκος για να σωθεί ο ίδιος και η γυναίκα του!

2Πλήρης επιβεβαίωση του edolio5 απο την Πατριωτική εφημερίδα "ΜΑΚΕΛΕΙΟ".ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Ο «ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ» ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΦΑΕΙ» ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ

3Οι αιτίες του εκλογικού διασυρμού της Χρυσής Αυγής. Η οικογενειοκρατία,- ο νεποτισμός-οι απολαβές παχυλών μισθών αποκλειστικά σε συγγενείς και ημετέρους-ο νεοπλουτισμός - η βουλευτική χλιδή και η περιφρόνηση των χιλιάδων πατριωτών από τον Μιχαλολιάκο.

4 Στην γραμμή του edolio5,μετά την εφημερίδα "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" και η Πατριωτική εφημερίδα "Ελεύθερη ώρα".Να φύγει τώρα ο Μιχαλολιάκος!

5 Πλήρης δικαιώσει του edolio5!!Το έγκυρο lykavitos.gr αναρωτιέται:Τι τρέχει στην «Χρυσή Αυγή» ; Γιατί ο Μιχαλολιάκος ισχυρίζεται πως δεν τολμά κανείς να τον αμφισβητήσει;

6 Ένας "Πατριώτης της κονόμας" που υποκλίνεται στο ψέμα.

7 Κρυφή συνάντηση Μιχαλολιάκου-Καρατζαφέρη στο εξοχικό του Εθνικού Κολοτούμπα,για μετεκλογική συνεργασία ΛΑ.Ο.Σ. και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

8 Ο Δεβελέκος, πρωτοπαλήκαρο του Μιχαλολιάκου, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.Τώρα ο "Ηγέτης" κάνει πως δεν το ξέρει!!

9 Ηχητικό Ντοκουμέντο!!Συνέντευξη του Άρη Σπίνου στο Μάκη Βραχιολίδη για τα έργα και τις ημέρες του Μιχαλολιάκου και της παρέας του

10 Ηχητικό Ντοκουμέντο.Συγκλονιστικές καταγγελίες του Ιεράρχη Πειραιώς Σεραφειμ κατά της Χρυσής Αυγής.Πρέπει να το ακούσεις!!

11 Θα είναι έκπληξη εάν η Χ.Α μπει στη Βουλή!!Στις 9,2 μονάδες η διαφορά για τη ΝΔ, «κλειδώνει» η αυτοδυναμία- Άνοδος για ΚΙΝΑΛ (κάρτες)

12 Πλήρης δικαίωση του edolio5 για την επάρατη οικογενειοκρατία από τον Λ. Φουντούλη για Χρυσή Αυγή: «Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, είναι ένα παρεάκι που εκμεταλλεύτηκε τη δολοφονία του γιου μου»

13 Καλεσμένος στην "Αντικαθεστωτική επικαιρότητα" ο Άρης Σπίνος.Μια εκπομπή που "έσπασε κόκαλα" και πρέπει να δεις!

14 Ψυχολογικό ράκος ο "πατριώτης της κονόμας".Βλέπει ότι διασύρεται εκλογικά η Χ.Α λόγο οικογενειοκρατίας και τρελαίνεται...τουιτάροντας!!!

15 Μόνο στο edolio5!Τελεσίγραφο Κασιδιάρη στον "Πατριωτη της Κονόμας"- "Κάνε αμέσως συνέδριο,άλλαξε όνομα στο κόμμα και γίνε επίτιμος"Ο ψευτοηγέτης ούρλιαξε και...

16 To edolio5 το είχε αποκαλύψει 52 μέρες πριν!Το protothema.gr ανακάλυψε την "είδηση" που η OLAF υποχρεώνει τους 3 π.ευρωβουλευτές της Χ.Α. να επιστρέψουν 300.000 ευρώ που έδιναν παράνομα στο μαγαζί του "Πατριώτη της Κονόμας"

Το πολιτικό μέλλον του "Πατριώτη της Κονόμας"δεν το έχει φανταστεί ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος.Επειδή έχουμε στη φαρέτρα μας "όπλα" σε βάρος του ιδίου και της καμαρίλας του, που ούτε καν μπορεί ο ίδιος να διανοηθεί, του επιφυλάσσουμε μια λαμπρή συνέχεια.Μέχρι τώρα έχει δει από τα όπλα μας...την σφεντόνα μας!