Σε 5 πρόσωπα έχει κάνει "zoom" η ασφάλεια για την επίθεση με το βιτριόλη αλλά προς το παρόν οι έρευνες είναι...στο μηδέν!


Επίθεση με Βιτριόλι στην Καλλιθέα-Αυτός που το έκανε στην Ιωάννα ...Του Άρη Σπίνου

Τα σενάρια, οι νέες μαρτυρίες μαζί με τη πιθανότερη διαδρομή του καυστικού υγρού, συνθέτουν το παζλ της υπόθεσης και καθορίζουν την πορεία των ερευνών,που προς το παρόν βρίσκετε στο σημείο μηδέν και όσο περνούν οι μέρες το σκοτάδι μεγαλώνει.


Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 , τα σενάρια που εξετάζονται με προσοχή είναι 5. Τα 2 έχουν να κάνουν με συναδέλφους της 34χρονης με τους οποίους υπήρχαν προστριβές.

Οι ασάφειες της άτυχης κοπέλας για εκείνους γέννησαν υποψίες, όμως και οι δύο προέβαλαν ισχυρά άλλοθι. Με τη μία να βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδος.


Με μεγάλη προσοχή εξετάζεται ακόμα ένα σενάριο. Κεντρικό πρόσωπο σε αυτό ο πρώην σύντροφος της 34χρονης, με τον οποίο,  είχε πρόσφατα ένα έντονο καυγά.

Η μεταξύ τους σύγκρουση φέρεται να πυροδοτήθηκε από ένα εύρημα στο κινητό τηλέφωνο της κοπέλας, όμως και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ισχυρό άλλοθι για την ώρα της επίθεσης.

Στο ίδιο σενάριο εμπλέκεται και στενή φίλη της Ιωάννας που κάνει λόγο για αβάσιμους ισχυρισμούς και εικασίες. Και εκείνη την ώρα του εγκλήματος φέρεται να έχει αποδείξει πως δεν βρισκόταν στην επίμαχη περιοχή της Καλλιθέας…

Στην τελευταία υπόθεση εργασίας των αστυνομικών, κεντρικό πρόσωπο είναι ένας πρώην αντίδικος της κοπέλας. Έχει παρουσιάσει άλλοθι, αλλά τους αστυνομικούς προβληματίζει το γεγονός ότι εργαζόταν σε εταιρεία χημικών και θα μπορούσε να έχει προμηθευτεί το καυστικό υγρό, απλά και εύκολα.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν επιπλέον στοιχεία από την εξέταση 20 επιπλέον βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν συλλέξει από την περιοχή και μπορεί να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της μαυροφορεμένης γυναίκας.