Όποιος αντέξει!!Τυπώθηκε ξανά το βιβλίο του Άρη Σπίνου το "ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ"


Αποτέλεσμα εικόνας για βιβλιο κοκκαλη σπινοσ
ΕΔΩΛΙΟ5

Επειδή οι γιορτές που έρχονται είναι περίοδος χαλάρωσης και...μελέτης αποφασίσαμε να επανατυπώσουμε ένα ακόμη βιβλίο του Άρη Σπίνου που είχε εξαντληθεί στην τρίτη έκδοση πριν 2 χρόνια με τίτλο "Το κρυφό παρελθόν του Σωκράτη Κόκκαλη"Ένα βιβλίο πολύχρονης δημοσιογραφικής έρευνας μεταξύ Ελλάδος-Ρωσίας και αρχείων ΕΥΠ και ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ!!!Η τιμή του είναι μόνο 9 ευρώ και μπορούμε φυσικά να το στείλουμε με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα με την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής.Ένα βιβλίο πιο επίκαιρο από ποτέ, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή το πρωϊ. Ζητήστε το στο email:spinosarisgroup@gmail.com

450 εκ. ευρώ απευθείας στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του Περιστέρι!!Ένα έργο που "ψήθηκε" επί ΣΥΡΙΖΑ και σερβίρετε επί Νέας Δημοκρατίας.

Του Άρη Σπίνου

Οι παραγωγικές επενδύσεις συνεχίζονται στο βόρειο τμήμα του οδικού άξονα Ε65!!! Από τον περασμένο Μάρτιο, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, είχε διατυπωθεί ένα αίτημα προς την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Κομισιόν προκειμένου να επιτραπεί η υλοποίηση του πρότζεκτ ως δημόσιου έργου και αυτό να γίνει με απευθείας ανάθεση στον εργολάβο. Το ίδιο αυτό αίτημα έρχεται και υποστηρίζει και η σημερινή κυβέρνηση, και έχει μάλιστα εισηγηθεί με κάθε τρόπο στην Κομισιόν να κάνει την πρόταση αποδεκτή.

Ο "Εθνικός κολοτούμπας"άρχισε πάλι τις πολιτικές σαχλαμάρες για να βγει από την αφάνεια.Γελάνε και οι πέτρες!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΟΟΥΝ
Του Άρη Σπίνου

Διαβάστε την προσπάθεια ενός πολιτικά ανύπαρκτου όταν θέλει να βγει στον αφρό.Ο  πρόεδρος του ΛΑΟΣ,(υπήρχε κάποτε τέτοιο κόμμα) Γιώργος Καρατζαφέρης, ή "Εθνικός Κολοτούμπας"αλλιώς  κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης είπε ένα κάρο ανοησίες.Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η Τουρκία θα κάνει πόλεμο στην Ελλάδα και φυσικά θα..νικήσει η Τουρκία«Ο Ερντογάν δεν είναι σε τεντωμένο σχοινί. Ο Ερντογάν είναι ο καουμπόης. Απέναντί μας έχουμε τον ισχυρότερο ηγέτη του πλανήτη. Τον Τραμπ τον έχει γιο γιο, τον κάνει ότι θέλει, τον Πούτιν τον έχει βάλει στο τσεπάκι του. Η μόνη αναμέτρηση που έχει να κάνει ο Ερντογάν τώρα είναι με τον χρόνο. Να μπορέσει να ξεπεράσει έστω και ένα χιλιοστό με μεγαλύτερα γράμματα το πέρασμα του Κεμάλ.

Μια δίκη από παλιά που φωτίζει το παρελθόν του Μάλαμα.Η σωματεμπορία και τα...15 χρόνια φυλακή.Οι καταθέσεις φωτιά ιερόδουλων που απέδρασαν από τα κολαστήρια της φυλής.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΛΑΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Το πρωί της 29ης Οκτωβρίου ο Δημήτρης Μάλαμας έφυγε από το σπίτι του στο Μαρούσι για τα γραφεία της εταιρείας του στο Χαϊδάρι. Ενώ ήταν σταματημένος σε φανάρι στη λεωφόρο Αθηνών, οι
επιβάτες μιας μηχανής τον πλησίασαν από το αντίθετο ρεύμα και τον πυροβόλησαν 18 φορές με καλάσνικοφ. Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου μερικές ώρες αργότερα πέθανε. Ήταν η 7η δολοφονία από τον Μάιο του 2017 μέχρι σήμερα, που αποδίδεται στον πόλεμο για τον έλεγχο του παράνομου τζίρου της «νύχτας».