Πατριώτες του φραπέ!!! Με το καφέ στο χέρι "τίμησε"η οικογένεια του "Πατριώτη της Κονόμας"τους Σφαγιασθέντες στου Μακρυγιάννη.(ΦΩΤΟ)


Του Άρη Σπίνου



Αποτέλεσμα εικόνας για Φραπε
Στην πρεμούρα τους να φανεί ότι ήταν σύσσωμοι παρόντες (Πατέρας Σύζυγος και κόρη)στην τελετή μνήμης για τους Σφαγιασθέντες χωροφύλακες του Τάγματος Μακρυγιάννη οι έχοντες την ευθύνη, δημοσίευσαν στην κεντρική ιστοσελίδα του κόμματος (ότι έχει μείνει από αυτό)της Χ.Α. σχετική φωτογραφία.Δεν πρόσεξαν όμως ότι η κόρη αποδίδει τον ανάλογο φόρο τιμής με το φραπέ στο χέρι!!Προφανώς δεν βρήκε άλλη καλύτερη φωτογραφία ο διαλογέας.Οι άλλες θα ήταν και με τυρόπιτες στο χέρι.Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της,Μια κομματική  καρικατούρα για λύπηση που προσπαθεί να πείσει ότι υπάρχει!!

Επένδυση Ελληνικού!Τα 10 "ΕΦΟΣΟΝ" που πρέπει να γίνουν-το κρατικό χρήμα που θα πέσει άφθονο-το ΦΠΑ που θα πληρωθεί με δάνεια και οι Καζίνάρχες που θα παίξουν τα ρέστα τους στις δικαστικές αίθουσες

Lamda Development: Κεφαλαιακά θωρακισμένη η επένδυση στο Ελληνικό
Του Άρη Σπίνου 

Σύμφωνα με την Lamda Development σε πλήρη ετοιμότητα να ξεκινήσει τις εργασίες ανάπλασης της πρώην έκτασης 6,2 χιλ. στρεμμάτων στο Ελληνικό είναι η εταιρεία.Είναι όμως έτσι;Φυσικά και όχι. Απαραίτητη προϋπόθεση έστω και ενός ευρώ είναι ΕΦΟΣΟΝ ξεκινήσει το Καζίνο.ΕΦΟΣΟΝ γίνει η διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 650 εκατ. ευρώ.ΕΦΟΣΟΝ γίνει η συμφωνία με τις τράπεζες για την έκδοση κοινοπρακτικού τραπεζικού δανεισμού 879 εκατ. ευρώ.ΕΦΟΣΟΝ γίνει η χρηματοδότηση του ΦΠΑ, με την έκδοση από την Ελληνικό ομολογιακού δανείου ύψους έως 546 εκατ. ευρώ.

Το "αόρατο χέρι" της δικαιοσύνης που προστατεύει το Λαυρεντιάδη.-10 χρόνια "καρκινοβατούν" οι δίκες Proton Bank,T.T. ενώ οι πρόσφατες κακουργηματικές διώξεις για ELFE και ALPHA βρίσκονται στο σημείο μηδέν-Οι στημένες εκπομπές και το...κλάμα επί της οθόνης.

Αποτέλεσμα εικόνας για λαυρεντιαδησ τοπικσ
Του Άρη Σπίνου

Αν και έχουν περάσει σχεδόν εννέα χρόνια από τότε που η Τράπεζα της Ελλάδος με πόρισμά της αποκάλυψε τα εγκλήματα του Λαυρεντιάδη στην Proton Bank (υπεξαίρεση, απάτη, ξέπλυμα χρήματος και εγκληματική οργάνωση), επτά χρόνια από τότε που η ΤτΕ τεκμηρίωσε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (απάτη, ξέπλυμα χρήματος, κ.ά.) και πέντε χρόνια από τότε που η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος συνέδεσε το ξέπλυμα χρήματος του Λαυρεντιάδη με την αμαρτωλή εταιρεία ELFE -που εφέτος επανήλθε στο προσκήνιο λόγω των φεσιών της στη ΔΕΠΑ και της υπόθεσης Πετσίτη-, ωστόσο η δικαστική εξέλιξη αυτών των υποθέσεων κυριολεκτικά σέρνεται, με το χρόνο να λειτουργεί υπέρ του υπόδικου επιχειρηματία, ο οποίος αφού προφυλακίσθηκε για λίγους μήνες, από τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφορεί ελεύθερος.

Δίκη Χ.Α.!18 Δεκεμβρίου η πρόταση της εισαγγελέως για τους κατηγορουμένους.

Του Άρη Σπίνου

Στις 18 Δεκεμβρίου με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας επί της ενοχής των κατηγορουμένων θα συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής.Με την προϋπόθεση ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε από την έδρα, να είναι έτοιμη η εισαγγελέας μέχρι τότε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να της δοθεί και άλλος χρόνος. Αν υπάρξει εκ νέου διακοπή, η πρόταση αναμένεται εν τέλει να ανακοινωθεί στην πρώτη δικάσιμο του Ιανουαρίου.

H "Ύποπτη"σιωπή της Attica Bank για το κολοσσιαίο κούρεμα κατά 100 εκατ. ευρώ στο Καλογρίτσα.Ψάχνουν όμως να βρουν ποιος δίνει πληροφορίες στο edolio5

Αποτέλεσμα εικόνας για Atika kalogritsas
Του Άρη Σπίνου

Σε διοικητικό συμβούλιο της Attica Bank, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα δημοσίευμα του edolio5 μονοπώλησε το ενδιαφέρον, με επίκεντρο πληροφορίες που είχαν δημοσιευθεί περί haircut στα δάνεια του επιχειρηματία Καλογρίτσα (Τοξότης) ύψους 84%.
Με βάσει τις πληροφορίες μας η διοίκηση της τράπεζας εμφανίστηκε ενοχλημένη για το πώς διέρρευσαν τέτοιου είδους πληροφορίες και μάλιστα ανέφερε ότι θα διερευνήσει την υπόθεση για το πως έφθασαν αυτές οι πληροφορίες στο edolio5.