Απίστευτο!!Με εντολή Μαξίμου "κούρεψαν"τα δάνεια Καλογρίτσα κατά 84%!!!.Χρωστούσε 119 εκατ. και του "Ψαλίδισαν" τα 100.!!!


Ποια τράπεζα διευκόλυνε τον Καλογρίτσα (Τοξότης) με haircut 84% ή 100 εκατ σε σύνολο 119 εκατ;
Του Άρη Σπίνου

Εδώ και ημέρες κυκλοφορεί μια φήμη ότι τράπεζα με εντολή Μαξίμου διευκόλυνε τον επιχειρηματία Καλογρίτσα της εταιρίας Τοξότη και του παρείχε ρύθμιση που περιλάμβανε haircut 84% που αντιστοιχεί σε 100 εκατ σε σύνολο δανειακής έκθεσης 119 εκατ ευρώ.
Το ερώτημα που ανακύπτει είναι πρόκειται για διευκόλυνση άμεση, δηλαδή ο επιχειρηματίας έλαβε τέτοιας κλίμακας κούρεμα στις υποχρεώσεις του ή έμμεση διευκόλυνση;
Εάν μια τράπεζα πουλήσει ή τιτλοποιήσει ένα προβληματικό δάνειο το fund επαναδιαπραγματεύεται τους όρους και όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο τραπεζικό σύστημα εσχάτως επιχειρηματίες με αυτό τον τρόπο… διευκολύνονται για μειώσουν δραστικά τις δανειακές υποχρεώσεις.

Στο "κόκκινο" η ασφάλεια για τον άγριο Ξυλοδαρμό του συμβούλου του Χρυσοχοϊδη λίγα μέτρα από το υπουργείο."Το μήνυμα ήταν για τον υπουργό"λένε έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.Είναι η δεύτερη φορά που το χτυπάνε "μέσα στο σπίτι του"!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για αναστασακος γιαννης
Του Άρη Σπίνου

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε χθες (27/11) το βράδυ ειδικός σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και μέλος της επιτροπής για τη βία σε αθλητικούς χώρους, στο παρκινγκ του σταθμού του μετρό Χαλανδρίου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύμβουλος του υπουργού, έφυγε χθες το βράδυ από το γραφείο του στο υπουργείο και με το μετρό πήγε τον σταθμό του Χαλανδρίου όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.

"Καθάρισε"ο Φλώρος για την υπόθεση ENERGA αλλά εκκρεμεί η δίκη στις 5/2/20 για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου.


Αποτέλεσμα εικόνας για Αντωνοπουλος-Φλωρος
Του Άρη Σπίνου
Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή, γεγονός που σημαίνει πως θα παραμείνει ελεύθερος, καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο Άρης Φλώρος της Energa. Το δικαστήριο, κινούμενο στο στενότερο όριο ποινών  που έθεσε ο νέος Ποινικός Κώδικας, με την κατάργηση του νόμου περί καταχραστών δημοσίου, καθώς και με την αναγνώριση 3 ελαφρυντικών (ήδη τα δυο του είχαν αναγνωριστεί και πρωτοδίκως) μείωσε την ποινή των 21 ετών που του είχε επιβληθεί.