Η ενημέρωση στην Ελλάδα σε 5 ανθρώπους και ο "εφιάλτης" του Μητσοτάκη.!!Κυρίαρχος με 2 πανελλήνιας εμβέλειας σταθμούς ο Βαρδινογιάννης.Ο Μαρινάκης με 10 εφημερίδες άμεσης ή έμμεσης επιρροής και τηλεοπτικό σταθμό,ο Κυριακού με 2 Κανάλια και 10 περιοδικά και ο Αλαφούζος που δεν τον θέλει κανείς εχθρό του."Σφήνα" και ο Σαββίδης


Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΡΔΥΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Του Άρη Σπίνου

Ο όμιλος RTL το 2012 πουλάει  το μερίδιό του και δίνει πίσω τα δύο ραδιοτηλεοπτικά Μέσα του Alpha στον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ανακτά τον πλήρη έλεγχο του τηλεοπτικού καναλιού και του ραδιοφωνικού σταθμού.
Ο Mr. Demco άντεξε, οικονομικώς αν θέλετε, πέντε χρόνια ως ο απόλυτος άρχοντας του ομίλου, αναζήτησε «συμπαίκτη» και από τα τέλη του 2018 η πλειοψηφία των μετοχών αποκτήθηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ιδιοκτήτη του Star.

Ένα δειλό ανθρωπάκι!!!"Ο πατριώτης της Κονόμας"μετά το κάρφωμα των συντρόφων του...απαρνήθηκε και την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για να μη δικαστεί για συκοφαντικό δημοσίευμα και τα φορτώθηκε ο Κασιδιάρης!!Θέλει να κάνει και επανάσταση τρομάρα του!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχαλολιακος ,
Του Άρη Σπίνου
Διαβάστε και φρύξτε για την δειλία του Ανδρός!!Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, μετά από μήνυση που είχε  καταθέσει ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση της οργάνωσης, Ηλίας Σταύρου.Η μήνυση αφορά σε αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής το 2014 μετά την κατάθεση του Σταύρου στην ανακριτική διαδικασία με συκοφαντικό όπως κατήγγελλε  περιεχόμενο σε βάρος του.

O Χίος τόλμησε!!Πρωτοσέλιδο στο "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" το βιβλίο του Άρη Σπίνου για την Γιάννα Αγγελοπούλου που ζήτησε η πάμπλουτη αρχόντισσα από την δικαιοσύνη να μην κυκλοφορήσει.


1.indd
ΕΔΩΛΙΟ5 

Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η εφημερίδα "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ανέσυρε από την ΟΜΕΡΤΑ το βιβλίο του Άρη Σπίνου "Τα άγνωστα μυστικά της Lady G" που ζήτησε από την δικαιοσύνη η πάμπλουτη Γιάννα Αγγελοπούλου να μην κυκλοφορήσει!!!Ευτυχώς ακόμη σε αυτή την χώρα δεν έχουμε καθεστώς Ερντογάν,τουλάχιστον θεωρητικά.Πρακτικά όμως έχουμε γιατί τα περισσότερα κεντρικά βιβλιοπωλεία έχουν το βιβλίο καταχωνιασμένο στα υπόγεια τους και δεν τολμούν να το βάλουν στις βιτρίνες τους.Πριν 20 μέρες επανεκδόθηκε και ευτυχώς το  διαδίκτυο δεν μπορεί να φιμωθεί.Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα λιγοστά αντίτυπα που έχουν μείνει από το email του edolio5(spinosarisgroup@gmail.com).