Quiz!!"Δούρειος ίππος" με πένα!Δημοσιογράφοι"μπαλαντέρ"που το βράδυ βρίζουν τον Μαρινάκη και το πρωί γράφουν στις εφημερίδες του.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ NOOR1
Του Άρη Σπίνου

Όλα τα έχουμε δει σε αυτή την ζωή.Όλα για το μεροκάματο.Σήμερα που είναι Δευτέρα,ιδιαίτερη μέρα,θυμηθήκαμε τα καραγκιοζιλίκια ορισμένων συναδέλφων που παριστάνουν τους ΔΙΚαστές,αλλά στην ουσία πρόκειται για πληρωμένους μάρτυρες που είναι υπέρ του κατηγορουμένου  αλλά έχουν προταθεί από τον μηνυτή!!!Η πένα,το μικρόφωνο και το πληκτρολόγιο,έβγαζε φωτιά με το ρεπορτάζ για το noor1,ιδιαίτερα στο πρωτόδικο δικαστήριο.

Υπόθεση Noor1!!Στην "γωνία"η εισαγγελέας Τζίβα.Αθωώθηκε από το πειθαρχικό αλλά...έρχεται έφεση.


Το ρεπορτάζ γράφτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα "ΑΠΟΨΗ"του Βίκτωρ Μητρόπουλου,με ενδιαφέροντα στοιχεία.Γράφει ο συντάκτης:  Η συγκλονιστικά οριακή πλειοψηφία 4-3 του 7μελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου των δικαστών του Αρείου Πάγου, που απάλλαξε την εισαγγελέα Εφετών Ειρήνη Τζίβα, από το παράπτωμα της απρεπούς συμπεριφοράς, για το ταξίδι της στην Ιαπωνία με τον λιμενικό Παναγιώτη Χριστοφορίδη, αμέσως μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλλη Μαρινάκη και τριών ακόμη προσώπων, για την υπόθεση του «Νοοr1», ανοίγει τον δρόμο για επανεξέταση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

QUIZ!!Η εισαγγελέας που ξεχνάει στο σπίτι της,τις δικογραφίες και αραχνιάζουν!!

Αποτέλεσμα εικόνας για προσωπο ερωτηματικο
Του Άρη Σπίνου

Εισαγγελική λειτουργός, με όνομα... θεάς,αλλά όχι και την σχετική ομορφιά  σημειώνει ρεκόρ στην καθυστέρηση περαίωσης δικογραφιών.
Ούτε πέντε, ούτε δέκα, αλλά εξακόσιες εικοσιεπτά υποθέσεις σε εκκρεμότητα έχει στην πλάτη της.
Μαθαίνω ότι, έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό, για υπηρεσιακή ανεπάρκεια.

"Σφαγή"στην ένωση ποινικολόγων.Έδιωξαν από πρόεδρο τον Ταουξή και ορίστηκε προσωρινή διοίκηση από το πρωτοδικείο.


Αποτέλεσμα εικόνας για ταουξης δικηγόρος
Του Άρη Σπίνου

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, μετά τον... ενδοοικογενειακό πόλεμο, που ξέσπασε στους κόλπους της δικηγορικής Ένωσης, η οποία πλέον, με απόφαση της προέδρου Πρωτοδικών κ. Ζαμανίκα, άλλαξε χέρια. Στο... τιμόνι της Ένωσης Ποινικολόγων, Μαχόμενων Δικηγόρων ανέβηκε ο ποινικολόγος Νίκος Γαλάνης, ο οποίος ήταν και ένας από τους προσφεύγοντες στη διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, που ζήτησαν διορισμό προσωρινής διοίκησης. 
Με την απόφαση της πρώην ανακρίτριας Διαφθοράς, μετά από τρία χρόνια, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Ταουξής, έχει πλέον την ιδιότητα του απλού μέλους. Στο 9μελες Διοικητικό Συμβούλιο ορίστηκαν Α Αντιπρόεδρος: Θόδωρος Μαντάς. B Αντιπρόεδρος: Γιάννης Γλύκας. Γεν. Γραμματέας: Bαγγελής Γκιγκιλίνης. Ταμίας: Δημήτρης Γκαβέλας και Αναπληρωτές γραμματέας και ταμίας: Aλέκος Παπατσώρης και Μαρία – Πηνελόπη Λιακόγκονα. Μέλη: Δημήτρης Κόκκορος και Βασίλης Ταουξής. Με την απόφαση Ζαμανίκα ματαιώθηκαν οι εκλογές, που είχε προκηρύξει, για την προηγούμενη Τρίτη 19 Νοεμβρίου, η διοίκηση Ταουξή".

Βουνό τα χρέη σε τράπεζα ΙΚΑ,εφορία για την Αλεξάνδρα, κόρη του Βασιλιά της Νύχτας Βλάση Σταθοκωστόπουλου.26/2 βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι της στην βάρη.

Του Άρη Σπίνου
Τη μεζονέτα της στη Βάρη κινδυνεύει να χάσει η Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου,κόρη του Βασιλιά της Νύχτας με 25 και πλέον μαγαζιά,Βλάση Σταθοκωστόπουλου, καθώς η Alpha Bank βγάζει στο σφυρί το πολυτελές ακίνητο, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 624.000 ευρώ.Η περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων μεζονέτα θα εκπλειστηριαστεί στις 26 Φεβρουαρίου.Η γοητευτική Αλεξάνδρα, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Θεόδωρο Αργυρό έχουν δημιουργήσει την εταιρεία μαγιό Sugarfree, βρίσκεται αντιμέτωπη με διαταγή πληρωμής ύψους 200.000 ευρώ από την τράπεζα, ενώ στα βάρη του σπιτιού συγκαταλέγονται μια προσημείωση 2,1 εκατ. ευρώ σε άλλη τράπεζα αλλά και χρέη στο ΙΚΑ.