Μόνο στο edolio5!!Οι διορισμοί των κολλητών από τον "Πατριώτη της Κονόμας"συνεχίζονται στο ευρωκοινοβούλιο με παχυλούς μισθούς!!

Αποτέλεσμα εικόνας για MIXALOLIAKOS
TOY ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΑΙΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ".ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΝΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΗΓΕΤΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ" ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ "ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΩΝ"ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ...ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ 2 ΝΕΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ"ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. 
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ σύζ. ΠΑΠΠΑ ΧΡΗΣΤΟΥ και ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΖΑΡΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΝΑ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 5.000 ΕΥΡΩ ..

Μόνο στο edolio5!!!«Πόλεμος» για τα 600 εκατ. των ταυτοτήτων.Οι 3 εταιρείες που διεκδικούν το διαγωνισμό Μαμούθ.Όλοι λένε ότι η δουλεία είναι "μιλημένη"για να την πάρει η Veridos-Mατσούκης AE

«Πόλεμος» για τα 600 εκατ. των ταυτοτήτων
Του Άρη Σπίνου 

Mετά από 60 περίπου χρόνια «ζωής» οι παραδοσιακές αστυνομικές ταυτότητες των Eλλήνων πολιτών μετρούν πλέον αντίστροφα για το «τέλος» τους. Oι καθυστερήσεις και τα εμπόδια των τελευταίων μηνών (ίσως και μερικών ετών, αν σκεφθεί κανείς ότι το θέμα έχει τεθεί προς συζήτηση από τους αρμοδίους πολύ νωρίτερα χωρίς να προχωρήσει ποτέ η σχετική διαδικασία), τελειώνουν μάλλον εδώ.

Όταν ο πρώην καρφώνει το νυν!!!Τα δημοσιεύματα κατά του Γραφάκου με εντολή Καλογερόπουλου!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για γραφακος μανωλης
Του Άρη Σπίνου

Σε μία περίοδο που η κυβέρνηση Μητσοτάκη κινείται σε υψηλές πτήσεις και ανοίγει με σοβαρότητα μια σειρά ζητήματα που κανένας δεν τόλμαγε επί χρόνια, προβληματισμό προκαλούν οι χαμηλές επιδόσεις του Γ.Γ. για τη διαχείριση απορριμμάτων Μανώλη Γραφάκο.

Η σύζυγος του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου διοικήτρια στον «Άγιο Σάββα»

Η σύζυγος του δημοσιογράφου του ΔΟΜ Γιώργου Παπαχρήστου επικεφαλής στον «Άγιο Σάββα»Νέα διοικητής στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» διορίστηκε η κυρία Όλγα Μπαλαούρα. Πρόκειται για τη σύζυγο του γνωστού δημοσιογράφου των «ΝΕΩΝ» Γιώργου Παπαχρήστου.Προφανώς, ο εν λόγω διορισμός, όπως τελικά και οι περισσότεροι που αφορούν στους νέους διοικητές νοσοκομείων, έχουν την υπογραφή και τη σφραγίδα του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και των στενών συνεργατών του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνελήφθη o σωματοφύλακας των Ρουβά-Τσαλίκη με μισό τόνο χασίς!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρουβάς Τσαλίκης
Του Άρη Σπίνου 
Συνελήφθη ο σωματοφύλακας των δύο πασίγνωστων Ελλήνων τραγουδιστών(Ρουβάς-Τσαλίκης)  για συμμετοχή σε σπείρα διακίνησης χασίς. Ήταν… οικογενειακή επιχείρηση με την συμμετοχή μιας μητέρας και των παιδιών της. Ο σωματοφύλακας των δυο διάσημων Ελλήνων τραγουδιστών, πολύ αγαπητών στη νεολαία, έπεσε στα χέρια της Ασφάλειας Αττικής, καθώς συμμετείχε σε οικογενειακή σπείρα που… θα έριχνε στην ελληνική αγορά πάνω από μισό τόνο χασίς, το οποίο είχε φέρει από την Αλβανία.