Μόνο στο edolio5!!Τα Πειραιώτικα καμώματα του "Πατριώτη της Κονόμας" και η κρυφή συμφωνία με το "Mr 25.000".Μπήκε αυτός που εξελέγη...6ος(!) στο δημοτικό συμβούλιο αφού πρώτα ανάγκασε σε παραίτηση την μάνα του Κασιδιάρη και τους άλλους τέσσερις!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΛΑΓΟΣ
Του Άρη Σπίνου


Οι εκλεκτοί ποτέ δεν χάνονται!!Πρόκειται για τον Ιωάννη Λαζόπουλο ο οποίος είχε εκλεγεί στην 6η θέση με 156 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο “Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά” που με συνολικά 2.374 ψήφους και ποσοστό 3.25% εξασφάλισε δύο έδρες στις δημοτικές εκλογές του Μαίου 2019.Τη μια έδρα έλαβε ο επικεφαλής Γρηγόρης Δεμέστιχας και την άλλη είχε  πάρει η μητέρα του Κασιδιάρη.

Εξελίξεις-σεισμός για το Ελληνικό!!"Σφάχτηκαν"και διεκόπη η συνεδρίαση στην επιτροπή που εξετάζει τους φακέλους των 2 "καζιναρχών".Θέλουν να πετάξουν έξω την Hard Rock για...ελλειπή φάκελο!!Οι μέτοχοι Γερμανός και Κάτσος την κάνουν...με ελαφρά πηδηματάκια!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικο επένδυση
Του Άρη Σπίνου
Σε νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Διενέργειας αναμένεται να δοθούν διευκρινίσεις επί των υπομνημάτων που κατέθεσαν οι δύο υποψήφιοι, η σύμπραξη Mohegan Gaming & Entertainment (MGE) - ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η Hard Rock International (ΗRI), αναφορικά με τα δικαιολογητικά συμμετοχής τους στον διαγωνισμό για την παραχώρηση άδειας καζίνο στο Ελληνικό.

Όλοι γράφουν για το πλοίο αλλά κανείς για τον πλοιοκτήτη!!Νεκρός ο πλοίαρχος σε τάνγκερ του Αγγελικούση

Του Άρη Σπίνου
Φρικτό θάνατο από αναθυμιάσεις βρήκε ο 40χρονος πλοίαρχος ελληνικού πλοίου στο οποίο ξέσπασε φωτιά ενώ έπλεε σε θαλάσσια περιοχή της Βραζιλίας.Η φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στους χώρους ενδιαίτησης του τρίτου καταστρώματος του υπό ελληνική σημαία φορτηγού πλοίου "ORE SUDBURY".Την ώρα εκείνη κοιμόντουσαν μέλη του πληρώματος που δεν είχαν βάρδια, ανάμεσα στους οποίους και ο άτυχος πλοίαρχος.

Άρχισε η δίκη του Σώρρα!!Καταπέλτης ο πρώτος μάρτυρας:" κάποιοι από τους υποστηρικτές του θεωρούσαν ότι ο Σώρρας ήταν ο γιος του Απόλλωνα που ερχόταν να τους σώσει».

Καταδίκη Αρτέμη Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων
Του Άρη Σπίνου 
Με την κατάθεση του δημοσιογράφου Λευτέρη Ρήνου ο οποίος ερεύνησε από την Αμερική το φαινόμενο Αρτέμη Σώρρα ξεκίνησε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του επικεφαλής της ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις».Είχε την εικόνα του «υιού του Απόλλωνα», του προσώπου που «θα έσωζε τη χώρα» από την καταστροφή. Οι ακόλουθοι του τον πίστευαν τυφλά, «ζούσαν και ανέπνεαν για εκείνον». Ωστόσο, ο Αρτ. Σώρρας δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τον εμπνευστή ενός τραπεζικού κόλπου, που σκόπευε να το πετύχει μέσα από διάφορες θεωρίες συνομωσίας.