Πέθανε απένταρος σε ένα τετράκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου "Ελπίς" ο κορυφαίος έμπορος όπλων στην Ελλάδα Κωσταντίνος Δαφέρμος.



Αποτέλεσμα εικόνας για Κωνσταντίνος Δαφέρμος Εμπορος οπλων
Του Άρη Σπίνου

Ο «Αρχοντας των Οπλων», ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Δαφέρμος, ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα το κορυφαίο αντιαρματικό όπλο Kornet-E τελικά πλήρωσε με τη ζωή του αυτή του την πράξη.Εφυγε πριν δύο ημέρες στο κρεβάτι ενός κρατικού νοσοκομείου (Ελπίς) έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο, απόλυτα κατεστραμμένος οικονομικά και αβοήθητος από όλους.


1/4/20 θα γίνει το εφετείο για τον π.υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ανθόπουλο για τοκογλυφία.Πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη.

Πρωταπριλιά του 2020 η δίκη του Γ. Ανθόπουλου για υπόθεση «τοκογλυφίας»
Του Άρη Σπίνου
Αναβλήθηκε  για την 1η Απριλίου 2020 η δευτεροβάθμια δίκη του πρώην Υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ανθόπουλου, που είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 15 ετών για την υπόθεση καταγγελλόμενης τοκογλυφίας σε βάρος καπνεμπόρου από την Καβάλα.Η δίκη επρόκειτο να γίνει ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και ο πρωη υφυπουργός φέρεται υπόλογος για άμεση συνέργεια σε τοκογλυφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Λόγω κολλήματος ωστόσο που δήλωσε η πλευρά της υπεράσπισης των συνολικά τεσσάρων κατηγορουμένων , η δίκη αναβλήθηκε για την 1η Απριλίου 2020.

Σήμερα αρρώστησε...ο εισαγγελέας!!4 αναβολή στην δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Μπίκα μαζί με 2 πράκτορες από τον πρώην διευθυντή της υπηρεσίας Χαικάλη

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπικας ΕΥΠ
Του Άρη Σπίνου
Για μια ακόμη φορά η δίκη για το πρώην διοικητή της Ε.Υ.Π. και σημερινό στέλεχος του Ομίλου Μυτιληναίος Κωνσταντίνου Μπίκα μαζί με τους Πράκτορες της Ε.Υ.Π. Μπάρδης και Λάδης πήρε αναβολή λόγο ασθένειας  του Εισαγγελέα.Ο προσφάτως δικαιωθέν από τη Δικαιοσύνη επίσης  στέλεχος της ΕΥΠ κ. Αθανάσιος Χαϊκάλης, που εδιώχθη άδικα ,με ψευδής και ανυπόστατες κατηγορίες   από το καθεστώς των Γιώργου Παπανδρέου – Μιχάλη Χρυσοχοΐδη – Χρήστου Παπουτσή και Κωνσταντίνου Μπίκα και έμεινε σε καθεστώς αργίας για 7 ολόκληρα χρόνια, έχει  υποβάλει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά των υπευθύνων της άδικης δίωξής του.

Με "επιστολή-καλάσνικοφ"εκτέλεσε τον Κόκκαλη ο Μαρινάκης. Στα άκρα ο πόλεμος του "Εθνικού προμηθευτή"κατά του Ολυμπιακού

«Βόμβες» Μαρινάκη κατά Σωκράτη Κόκκαλη
Του Άρη Σπίνου

Κλιμακώνει την κόντρα του με τον Σωκράτη Κόκκαλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης σηκώνοντας το γάντι και απαντώντας με γραπτή δήλωση στις καταγγελίες και κατηγορίες που του απηύθυνε ο  πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού με αφορμή την υπόθεση των 12 στρεμμάτων στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.Είχε προηγηθεί σε πολύ επικριτικό ύφος δημόσια επιστολή του Σωκράτη Κόκκαλη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία δημοσιοποιήθηκε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης.