Απίστευτο!! Έπαιξαν χαστούκια και μπουνιές στις τουαλέτες του Alpha.Οι δημοσιογράφοι Τσουρός και Πετρογιάννη.Σιγά μην γλίτωναν από..τον Χίο!!

icemax_700_b8979c2f85bdb3fc1ee872e09cce5d5dΒουίξαν την Κυριακή το μεσημέρι τα πλατό του alpha και της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού, μετά τον «άγριο ξυλοδαρμό» της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Φωτεινής Πετρογιάννη από τον συμπαρουσιαστή της και επίσης δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό, ο οποίος μαινόμενος μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες την ώρα που βρισκόταν μέσα σε αυτές η δημοσιογράφος και σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές μας από το στελέχη της εκπομπής, πιάστηκαν στα χέρια.

Επιτέλους μετά από δέκα χρόνια ΠΡΟΚΟψε η δικογραφία.Νέες αποκαλύψεις για τον εφοπλιστή που λεηλάτησε (εκκλησιαστικά) φιλέτα στη Βουλιαγμένη. Καλείται να απολογηθεί μαζί με την "παρέα" του στον ανακριτή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Φιλετα οικοπεδα βουλιαγμενηΗ είδηση είναι ότι έστω και μετά από πολύχρονη καθυστέρηση η επίμονη προσπάθεια μιας δικαστικής λειτουργού (ειδικής ανακρίτριας) έχει ως αποτέλεσμα, την ερχόμενη εβδομάδα, να καλούνται με την ιδιότητα του κατηγορουμένου έξι πρόσωπα τα οποία φέρονται να πρωταγωνιστούν στην υπόθεση «λεηλασίας» τεσσάρων στρεμμάτων εκκλησιαστικής περιουσίας στη Βουλιαγμένη.Πρόκειται για ακίνητο – φιλέτο το οποίο κατέληξε στην ιδιοκτησία του εφοπλιστή χωρίς να πραγματοποιηθεί διαγωνιστική διαδικασία αλλά μέσω ενός ιδιώτη, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ως καταπατητής και είχε εκδιωχθεί από τις επίμαχες εκτάσεις με δικαστική απόφαση! Απίστευτο; Ναι. Ελληνικό;

Στερεύουν τα λεφτά ή "χάλασε το πλυντήριο";Τα σούρτα-φέρτα του Δόζογλου στην Creta Farms που ήθελε να αγοράσει...με δάνειο(αλλά δεν πήρε!) και τα ακίνητα που πληρώνει και κατοικούν...αράχνες!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Δουζογλου CRETAΗ μεγάλη έκπληξη στην υποβολή δεσμευτικών προσφορών για την Creta Farms ήταν ο επιχειρηματίας Θόδωρος Δουζόγλου που έλαμψε δια της μη υποβολής προσφοράς ενώ αναμενόμενη ήταν η μη συμμετοχή των ομίλων Θεοδωρόπουλου και HIG οι οποίοι είχαν αποχωρήσει εδώ και ημέρες ενώ είχε διακοπεί και η πρόσβασή τους στο data room.

"Στα πράσα" για δωροδοκία δύο εφοριακοί - Εκβίαζαν τον πρώην ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κωνσταντινίδη

Δύο εφοριακοί και μία λογίστρια που πήρε για λογαριασμό τους προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθησαν χθες, Δευτέρα, κατηγορούμενοι για τη δωροδοκία και τον εκβιασμό του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σωτήρη Κωνσταντινίδη.

Στα άκρα ο πόλεμος Κόκκαλη-Μαρινάκη.Ο "Εθνικός προμηθευτής" σε συνεννόηση με Μελισσανίδη και Σαββίδη ξεσπιτώνει τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ζητώντας πίσω το οικόπεδο(σε 30 μέρες!) που στεγάζετε το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη


Αποτέλεσμα εικόνας για Κοκκαλης μελισσανιδης Σαββιδης
Ο Σωκράτης Κόκκαλης, χρόνια μετά αφότου αποχώρησε από τα διοικητικά του Ολυμπιακού, αποφασίζει να στραφεί κατά της ομάδα που τόσο εκμεταλλεύτηκε.Με επιστολή που έστειλε στη ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ, ουσιαστικά κάνει έξωση στις ακαδημίες του Ολυμπιακού από τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.Μια επιστολή κυνική, ένα κείμενο έξωσης που δεν παραλείπει να υπενθυμίσει οφειλή… 15.033,84 ευρώ, το οποίο δεν κάνει καμία αναφορά για ποιο οικόπεδο πρόκειται και ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτό.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο ανήκει αρχικά στη Θρύλος ΑΕ, στην εποχή που στα διοικητικά μεσουρανούσε ο Κόκκαλης.

Νέα διακοπή στην Δίκη Noor1!!"Δεν θα συνεχιστεί η δίκη αν δεν έρθουν οι νέες κασέτες με τις συνομιλίες των κατηγορουμένων είπε η εισαγγελέας της έδρας"

«Noor 1»: Εισαγγελέας ζητεί απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες κατηγορουμένων
Του Άρη Σπίνου
Στις 28 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1» στα αμπάρια του οποίου είχαν βρεθεί 2,1 τόνοι ηρωίνη. Η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έχει ζητήσει την απομαγνητοφώνηση όλων των συνομιλιών των βασικών κατηγορουμένων που υπάρχουν σε μια άλλη δικογραφία. Μάλιστα, η εισαγγελέας εμφανίζεται πεπεισμένη ότι οι συνομιλίες των κατηγορουμένων θα φέρουν νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

Στην Ελλάδα στέλνουν οι Ρουμάνοι τον Κ. Πάσσαρη με "σκληρές" δολοφονίες στην πλάτη του

Ύστερα από 18 χρόνια, άρχισε η δίκη του Κώστα ΠάσσαρηΑίτημα των Ρουμανικών Αρχών να μεταφερθεί στην Ελλάδα και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, ο διαβόητος Κώστας Πασσαρης, έχει στα χέρια της η Ελληνική Δικαιοσύνη. Το έγγραφο αποτελεί και επιθυμία του ίδιου του Πάσσαρη, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου στη δευτεροβάθμια δίκη του για τη δολοφονία των δυο αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας κατά τη διάρκεια της απόδρασής του το 2001.  Σε πρώτο βαθμό, τον περασμένο Μάιο είχε καταδικαστεί σε 4 φορές ισόβια κάθειρξη και 71 χρόνια.