"Κοσμογονία"στο κόμμα του "Mr 25.000" και οι ψήφοι του "Εθνοσωτήριου συμβουλίου" που..χάθηκαν στην τουαλέτα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΓΟΣ ΧΑ
Του Άρη Σπίνου

Η καταγραφή ενός γεγονότος,όταν δεν γίνεται επί πληρωμή σε μετρητά ή με πληρωμένα τα έξοδα για ένα τριήμερο στις Βρυξέλλες,τότε αντιμετωπίζει την αντικειμενικότητα.Όταν μάλιστα δεν χρωστάς σε κανέναν,αλλά αντίθετα σου χρωστάνε οι άλλοι τότε η αντικειμενικότητα διπλασιάζεται.Έχω ξαναγράψει ότι αυτό που κάποιοι ονομάζουν νέο κόμμα,ενώ στην ουσία πρόκειται για μία παρέα που έχει στήσει κουμπαρά,είναι θνησιγενές!!Πριν λίγες μέρες όπως είναι γνωστό έκανε και την πρώτη πανελλήνια σύναξη του όπως έχει γράψει σε σχετικό ρεπορτάζ το edolio5 για να εκλέξει το πρώτο συντονιστικό του συμβούλιο.Μαζέυτηκαν καμία 90αρια,έβαλαν υποψήφιοι 25 άτομα και εξελέγησαν 12.

Δημοσιογράφος του καρατζαφέρη παντρεύεται βουλευτή της Ν.Δ."Την ξέρω από πρώτο χέρι.Είναι καλή σε όλα"είπε ο κυρ-Γιώργος όταν το έμαθε.

1
Του Άρη Σπίνου
Μιλώντας στο η ίδια είχε αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή. «Σήμερα είμαι γεμάτη, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ουσιαστικά! Εδώ και καιρό συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με τον δικηγόρο Ανδρέα Πάτση. Ο Ανδρέας νιώθω ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου» είχε δηλώσει η παρουσιάστρια.Η ξανθιά καλλονή έγινε ευρέως γνωστή όταν προσελήφθη στην ΕΡΤ παρουσιάζοντας την εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» του Γενικού Επιτελείου Στρατού.Την καριέρα της όμως την ξεκίνησε από το "AΡΤ".

Εμείς τα γράφουμε εδώ και 2 μήνες.Δεν υπάρχει ευρώ τσακιστό!!Η Lamda Development παρακαλάει να γίνονται προσφυγές μέχρι...να έρθει το δάνειο του 1 δις!!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΜΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Του Άρη Σπίνου

«Κανένας δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ στο έργο του Ελληνικού όσο υπάρχουν σοβαρές προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας και οι αποφάσεις είναι σε εκκρεμότητα.»
Την δήλωση αυτή έκανε υψηλόβαθμο στέλεχος  της Lamda Development στο edolio5 όταν του θέσαμε το απλό ερώτημα πότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο πρώην αεροδρόμιο; Το έργο του Ελληνικού πιθανόν να μπει σε νέες περιπέτειες όσο παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο των προσφυγών.

Η πρώτη δικαστική απόφαση για το τηλεοπτικό "τρίγωνο της κολάσεως" και τα μαλλιοτραβήγματα.

zeygari-ert-arthroΜόνο ένα αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η παρουσιάστρια. Απαγορεύτηκε στο ζευγάρι να στέλνει υβριστικά ή απειλητικά μηνύματα στο τηλέφωνο ή στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους, ενώ όλα τα υπόλοιπα αιτήματα απορρίφθηκαν.Επικαλείται η παρουσιάστρια στο δικόγραφο ότι ουδεμία σχέση είχε με τον τεχνικό της Βουλής και ότι οι όποιες σχέσεις τους ήταν στο πλαίσιο κοινωνικής συναναστροφής, ότι το ζευγάρι την πλησίασε για να ανέλθουν κοινωνικά και επαγγελματικά καθώς και ότι την 21 Οκτωβρίου δεν χτύπησε την σύζυγό του οπερατέρ, όπως υποστηρίζει και η σκηνοθέτιδα και πως ήταν κλεισμένη στο σπίτι της.