Μόνο εδώ!4"Παρασκήνια" με πολλά λεφτά που δεν θα μάθετε αλλού


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΦΤΑ ΒΑΛΊΤΣΑ
Του Άρη Σπίνου

1)Το Four seasons στον Αστέρα Βουλιαγμένης ολοκληρώθηκε και όλα πηγαίνουν μια χαρά. Κόσμο δεν έχει και πανάκριβο είναι αλλά ακόμη είμαστε στην αρχή! Θα δείξει… Ωστόσο μην εκπλαγείτε καμία μέρα αν δείτε τίποτε μπουλντόζες μαζεμένες απέξω από το συγκρότημα να κλείνουν την είσοδο. Ούτε εάν παρατηρήσετε υδραυλικούς αλλόφρονες, μπετατζήδες θυμωμένους και μπογιατζήδες με αρνητικές διαθέσεις… Βλέπετε μέσα όλα καλά αλλά οι υπεργολάβοι είναι απλήρωτοι Ποιος θα τους πληρώσει τιμολόγια και παροχή υπηρεσιών που δεν έχουν εξοφληθεί εδώ και ένα χρόνο;

Η Γιάννα – Μπουμπουλίνα απέκτησε τίτλο!!Κάνει επίδειξη πλούτου και ελπίζει να αποκτήσει φίλους!!Ζω για να την δω που θα ανεβαίνει με τις γόβες gucci τα 999 σκαλιά για να επισκεφτεί το κελί του Κολοκοτρώνη στο Παλαμήδι,για να μπει καλύτερα στον ρόλο.

Του Άρη Σπίνου
Όλα τα’ χαμε Θεέ μου, αυτό μας μάρανε!!! Να αποκτά η Γιάννα θεσμικό ρόλο (!!!) και να συναντιέται με επιχειρηματίες , πολιτικούς και παράγοντες και να συζητάνε για τον Οδυσσέα Ανδρούτσο και τον Παπαφλέσσα!!! Και πες ότι αυτό το αντέχεις!!!

Τέρμα το "τζάμπα" της ELFE!!.Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ."Βαρίδι" τα χρέη Λαυρεντιάδη για ένα καλό τίμημα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΦΕ ΔΕΠΑ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ
Του Άρη Σπίνου
Με ενσωμάτωση κάποιων από τις παρατηρήσεις που υποβλήθηκαν κατά τη Δημόσια Διαβούλευση, κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Απελευθέρωση αγοράς ενέργειας, εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και στήριξη των ΑΠΕ».Διαβάστε στο τέλος του κειμένου στα «Συνοδευτικά Αρχεία» το πλήρες κείμενο του νομοσχεδίου, καθώς και την Αιτιολογική Έκθεση.

Ο πόλεμος του 1,5 δις τον χρόνο για το ψωμί!!Την πλάτη του "Mr χωριάτικου"βλέπουν Βενέτης και "Απολλώνιο".

Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΩΜΙ
Του Άρη Σπίνου

Mε εκσυγχρονισμού του τεχνολογικού τους εξοπλισμού, νέα καταστήματα αλλά και διεύρυνση τις προϊόντικής τους γκάμας, δίνουν την μάχη οι μεγάλες αλυσίδες αρτοποιημάτων.

Ο τζίρος του συγκεκριμένου κλάδου, ανέρχεται σε 1,5 δισ. ευρώ, εκ του οποίου οι πωλήσεις της αγοράς ψωμιού ανέρχονται στα 950 εκατ. ευρώ.
Πρωταγωνιστές και leader της συγκεκριμένης αγοράς οι αλυσίδες Bενέτης, Απολλώνιο και το "χωριάτικο"με όλες τις μικρές αλυσίδες ψωμιού που διαθέτει και ξεπερνούν τις 10!!
Πέρυσι η αλυσίδα Βενέτης που διαθέτει δίκτυο 70 καταστημάτων εμφάνισε πωλήσεις σε επίπεδο ομίλου 42,744 εκατ. ευρώ από 38,234 εκατ. ευρώ που ήταν το 2017 και 40,668 εκατ. ευρώ έναντι 36,415 εκατ. ευρώ σε επίπεδο μητρικής.

Αθωώθηκε ο Κούγιας για φορολογικό αδίκημα


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚουγιαςΑθωώθηκε ο Αλέξης Κούγιας από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, γιά υπόθεση φοροδιαφυγής.
Αφορούσε την αγορά οικοπέδου στη Βουλιαγμένη, το 2011.
Σε έλεγχο, που είχε γίνει τότε, είχε διαπιστωθεί διαφορά στην τιμή αγοράς και πώλησης.
Το δικαστήριο τον απάλλαξε, επειδή είχε κερδίσει προηγουμένως στα φορολογικά δικαστήρια.

Δίκη Siemens!!13 χρόνια...στον αέρα.Για απαλλαγή πάνε οι 54 κατηγορούμενοι λόγο της αλλαγής του Π.Κ. που παραγράφει την δωροδοκία

Αποτέλεσμα εικόνας για siemens diki
Του Άρη Σπίνου

Θα... τρίβουν τα χέρια τους από χαρά 
οι 54 κατηγορούμενοι, για τα “μαύρα ταμεία” της siemens, καθώς την ερχόμενη Τρίτη 19 Νοεμβρίου, που αναμένεται, να εκδοθεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το πιθανότερο είναι να ακούσουν τον πρόεδρο του δικαστηρίου κ. Γιαρένη, να ανακοινώνει την απαλλαγή τους, γιά την κακουργηματική π
  ράξη της δωροδοκίας.