Δεν έχει να πιει ούτε καφέ!!!Πώς ο Καλογρίτσας γλύτωσε ξανά τον πλειστηριασμό - Όλο το παρασκήνιο.Του βγάζουν στο σφυρί τα πάντα για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ!!

Πώς ο Καλογρίτσας γλύτωσε ξανά τον πλειστηριασμό - Όλο το παρασκήνιο
Του Άρη Σπίνου
Μπορεί η Τοξότης του ομίλου Καλογρίτσα να μην κατάφερε να πετύχει την ανακοπή του πλειστηριασμού του ακινήτου της στη Νέα Σμύρνη, όμως, για μία ακόμη φορά η διαδικασία, με επισπεύδουσα την εταιρεία Airtechnic Χατζούδης, δεν έλαβε χώρα. Η εταιρεία συστημάτων κλιματισμού για χρέος μόλις 19,3 χιλ. ευρώ της Τοξότης είχε προχωρήσει στην έκδοση διαταγής πληρωμής και στην κατάσχεση του διαμερίσματος της Τοξότης στην οδό Νικ. Πλαστήρα 121 στη Νέα Σμύρνη.

Attica Πολυκαταστήματα: Εφοπλιστής Λασκαρίδης και Ίδρυμα Ωνάση οι νέοι μέτοχοι

Attica Πολυκαταστήματα: Εφοπλιστές και Ίδρυμα Ωνάση οι νέοι μέτοχοιΑλλάζουν όλα στο λιανικό εμπόριο ένδυσης και καλλυντικών, στο χονδρικό εμπόριο αλλά και στις ηλεκτρονικές πωλήσεις μετά τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας στην οποία θα μετέχουν οι μέτοχοι της Attica Πολυκαταστήματα, Λαμπρόπουλος, Τσουβελεκάκης και Σγουμπόπουλος, καθώς και οι επιχειρηματίες Λασκαρίδης, Τσάκος, Σαραντίτης, Αντ. Παπαδημητρίου (Ιδρυμα Ωνάση), κ.ά.Η συμφωνία μεταξύ των προαναφερθέντων επιχειρηματιών προβλέπει την ανάπτυξη νέων σημείων Αττικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και παράλληλα την ενίσχυση της παρουσίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στο χονδρικό εμπόριο και στο λιανικό εμπόριο.