Αναβλήθηκε η δίκη για το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου


Αποτέλεσμα εικόνας για συνεταιριστικη τραπεζα λεσβου
Του Άρη Σπίνου

Για τις 7 Μαΐου του 2020 αναβλήθηκε σήμερα (12/111) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου η δίκη 57 πρώην προέδρων, μελών διοικητικών συμβουλίων, στελεχών και υπαλλήλων της Τράπεζας καθώς και δανειοληπτών που ενέχονται στο μεγάλο σκάνδαλο της υπό εκκαθάριση πλέον Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου.
Όλοι κατηγορούνται για τα αδικήματα τις απιστίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση και σε βαθμό κακουργήματος η οποία υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ σε βάρος νομικού προσώπου, της ηθικής αυτουργίας σε απιστία από κοινού και κατ' εξακολούθηση και σε βαθμό κακουργήματος και της άμεσης συνέργειας σε απιστία της οποίας η περιουσιακή ζημία υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ και κατ' εξακολούθηση.

Έρχεται μεγάλο deal στα super market!!Μασούτης και AB Βασιλόπουλος εις σάρκα μία!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για βασιλοπουλος μασουτηςΣανίδα σωτηρίας στην ΑΒ Βασιλόπουλος αναζητεί η Μασούτης η οποία βρίσκεται στη στενωπό της αδυναμίας ανάπτυξης και της διόγκωσης των υποχρεώσεων του.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις μεταξύ του κ. Γιάννη Μασούτη και της ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο χωρίς ακόμα να θεωρείται ότι έχουν καταλήξει.
Άλλωστε και στο παρελθόν προ περίπου δέκα έτη προσπάθησαν να φτάσουν σε συμφωνία αλλά στο παρά πέντε είχε ναυαγήσει.
Σήμερα βέβαια τον πρώτο ρόλο στις διαπραγματεύσεις έχει ο κ. Γιάννης Μασούτης και όχι ο ιδρυτής της αλυσίδας κ. Διαμαντής Μασούτης ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Πάλι αναβλήθηκε!!Στις 26 Νοεμβρίου η δίκη Διώτη


Αποτέλεσμα εικόνας για διωτης εισαγγελεαςΝέα διακοπή από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας,  για τις 26 Νοεμβρίου, στη δίκη του πρώην εισαγγελέα και πρώην ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη, που δικάζεται για την υπόθεση με το περίφημο στικάκι της λίστας Λαγκάρντ.Το δικαστήριο ήταν και σήμερα απασχολημένο με άλλες υποθέσεις του πινακίου, με αποτέλεσμα η δίκη του κ. Διώτη, να μην έχει ξεκινήσει ακόμη από τις 24 Σεπτεμβρίου, που είχε προσδιοριστεί.

Στις 21 Φεβρουαρίου 2020 η δίκη για τη δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα

Για τις 21 Φεβρουαρίου 2020 αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του 63χρονου ναυτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2016.Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, δύο περίπου μήνες μετά την έναρξη της δίκης, προχώρησε στην αναβολή  λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος δικαστηρίου,   το οποίο θα τον κρατήσει μακριά από τις δικαστικές αίθουσες για μεγάλο χρονικό διάστημα.