Ο μυστηριώδης θάνατος του Μαυρίκου και η σχέση του με την Novartis.Σε ποιους υπουργούς υγείας έδινε μερίδιο από τις διαφημίσεις που έπαιρνε;

panagiotis-maurikos-2Τον Ιούνιο του 2016 ο Παναγιώτης Μαυρίκος έχασε τη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό. Οι εικόνες με τη φλεγόμενη Porsche Cayenne έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.Μαζί και τα ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο ο θάνατος οφειλόταν σε δολιοφθορά ή δυστύχημα. Η ΕΛΑΣ ανέθεσε την υπόθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διαπιστώσουν εάν όντως ο θάνατος του Μαυρίκου οφειλόταν σε δυστύχημα.

3 quiz για μυημένους!!

Σχετική εικόνα
Του Άρη Σπίνου 

Είναι αλήθεια ότι σήμερα θα δυσκολευθείτε γιατί τα 3 ερωτήματά μας  προϋποθέτουν κάποιες γνώσεις από την πιάτσα για να μπορούν να απαντηθούν.Δοκιμάστε τις γνώσεις σας γύρω από την  διαπλοκή.1)Στο χειρότερο δυνατό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Χρήστου Σταϊκούρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως πληροφορούμαι εγκύρως, το Μαξίμου προχώρησε σε αυστηρές συστάσεις στους δύο υπουργούς προκειμένου να αποκατασταθεί η επικοινωνία τους, αφού διαχειρίζονται ως συναρμόδιοι υπουργοί πολλά κρίσιμα ζητήματα που αφορούν κυρίως σε συγκεκριμένες επενδύσεις.Ποιες;

Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί."Τα άγνωστα μυστικά της Lady G".Το βιβλίο του Άρη Σπίνου που η Αγγελόπουλου ζήτησε από την δικαιοσύνη να απαγορευθεί η κυκλοφορία του!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για αρης σπινος

ΕΔΩΛΙΟ5

Βγήκε σε 3.000 ακόμα αντίτυπα,στην 5η έκδοση,  το βιβλίο,που δόθηκε δικαστική μάχη για να μπορέσει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας του Άρης Σπίνος να βρίσκετε στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.Επειδή όμως ακόμη στην χώρα αυτή δεν έχουμε καθεστώς Ερντογάν,η λογοκρισία απαγορεύεται.Η νέα έκδοση λοιπόν μπορεί να αποκτηθεί από οποιοδήποτε μόνο με 13 ευρώ,χωρίς έξοδα αποστολής.Στείλτε email στοspinosarisgroup@gmail.com και σε 2 ημέρες θα είναι στην πόρτα σας,εντός Αττικής,ενώ για την επαρχία υπάρχει επιβάρυνση 3 ευρώ 

Γιάννης Αγγελικούσης.Ο πιο πλούσιος Έλληνας εφοπλιστής με 131 πλοία που έχουν όλα Ελληνική σημαία!!Δεν πηγαίνει σε δεξιώσεις ούτε παράγει σκάνδαλα!!!


Γιάννης Αγγελικούσης - Ο «αυτοκράτορας των θαλασσών» δεν... κουράζεται ποτέ
Του Άρη Σπίνου

"Η εργασιομανία του κορυφαίου εφοπλιστή, η στρατηγική του για γιγάντωση του στόλου του και ο πατριωτισμός του".Αυτά είναι τα χαρακτηριστηκά του είπε στο edolio5 ο άνθρωπος που τον ξέρει καλύτερα από όλους
 Για έναν Έλληνα που είναι ο ισχυρότερος εφοπλιστής του πλανήτη, η σύνδεση με την αυτοκρατορία που δημιούργησε ο Αριστοτέλης Ωνάσης, είναι αναπόφευκτη. Όχι για τον Γιάννη Αγγελικούση, ο οποίος είναι μεν Έλληνας, είναι ο ισχυρότερος εφοπλιστής στην Ελλάδα , όμως είναι, ταυτόχρονα, και μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Στα 71 του χρόνια, ο «αυτοκράτορας των θαλασσών», έχει επιτύχει κάτι σπάνιο: Να κρατά μακριά τον Τύπο από την προσωπική του ζωή, κάτι που σε τόσο υψηλό επίπεδο μοιάζει... αδύνατο.

Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.Ο Σερβιτόρος της "Νεράιδας" που έγινε βασιλιάς στην νυχτερινή Αθήνα με 26 μαγαζιά!! Η ληστεία και η βόμβα σε βάρος του.



Σχετική εικόνα
Του Άρη Σπίνου

Στην περίφημη «Νεράιδα» της Παμέλας, Παρασκευή βράδυ πριν από 40 χρόνια. Από το χρονοντούλαπο της αθηναϊκής διασκέδασης βγαίνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία, ένα success story, που όμοιό του δύσκολα συναντά κανείς, ειδικά στον λαμπερό αλλά και τόσο εύθραυστο χώρο της νύχτας, εκεί όπου όλα μπορούν να χτιστούν και να γκρεμιστούν μέσα σε μια στιγμή.Ένας αμούστακος νεαρός τρέχει αλαφιασμένος πάνω-κάτω εξυπηρετώντας τα πρώτα τραπέζια.
Δεν το δείχνει, αλλά τα πνευμόνια του έχουν μπουκώσει από τον καπνό που αφήνουν τα τσιγάρα των θαμώνων. Μέσα σε αυτή την πυκνή ομίχλη προσπαθεί να σερβίρει ουίσκι και σαμπάνια τους εκλεκτούς πελάτες. Από τον καθαρό αέρα του χωριού του βρίσκεται ξαφνικά σε ένα σκηνικό βγαλμένο από αμερικάνικες ταινίες.Οι φυσιογνωμίες που αντικρίζει τον τρομάζουν. Φαντάζουν ως γίγαντες μπροστά στο μπόι της ηλικίας του.

Ένα δικαστικό πραξικόπημα στα σκαριά!!


Αποτέλεσμα εικόνας για δικηΟ πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Δ.Ζημιανίτης επιλέχθηκε για τη θέση του Έλληνα Ευρωπαίου Εισαγγελέα.
Απαιτήθηκαν δύο συνεντεύξεις τριών υποψηφίων τον Μάρτιο και τον Μάϊο ενώπιον της 12μελούς ανεξάρτητης επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η απόφαση πρέπει να,επικυρωθεί από το Συμβούλιο των Υπουργών Δικαιοσύνης της ΕΕ, φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη του Κ.Τσιάρα.