Mόνο στο edolio5!!Το colpo grosso του Λαυρεντιάδη.Με συνέταιρο τον Σαββίδη θέλει να αγοράσει την Δ.Ε.Π.Α με...τα δεκάδες εκατ.που της χρωστάει!!- O Πετσίτης και οι... «πέτσινες» επιταγές που φορτώθηκε η εταιρεία..


Αποτέλεσμα εικόνας για Λαυρεντιαδης ΕΛΦΕ
Του Άρη Σπίνου

Τη στιγμή που  αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για το ρόλο του Μανώλη Πετσίτη,αλλά η ομερτά των Μ.Μ.Ε. τα σκεπάζει όλα, παρά τα όσα έλεγε προεκλογικά η Ν.Δ., ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και ταυτόχρονα αμείβονταν από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη μέσω της εταιρείας ELFE, η ΔΕΠΑ βγαίνει στο σφυρί με χαμηλό τίμημα έχοντας κάνει γνωστό ότι βρίσκεται στα όρια του πιστωτικού κινδύνου εξ αιτίας της διαιώνισης του καθεστώτος των μεταχρονολογημένων επιταγών της ELFE.

Η Δολοφονία στα Μέγαρα.:"Αισθανόμουν άχρηστος και ασήμαντος", λέει ο σωφρονιστικός υπάλληλος

Δολοφονία στα Μέγαρα: «Αισθανόμουν άχρηστος και ασήμαντος», λέει ο δράστηςO 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, τα ρίχνει όλα στα ψυχολογικά προβλήματα που απέκτησε τα τελευταία χρόνια, βάζοντας στο κάδρο τη σύζυγο και την πεθερά του.«Η σύζυγος μου δεν μου επέτρεπε να συναναστρέφομαι με τους φίλους μου με αποτέλεσμα να αποξενωθώ από όλους και τελικώς το μόνο που να κάνω στην καθημερινότητα μου είναι να εργάζομαι, να μεγαλώνω το παιδί μας και να αναλαμβάνω τις δουλειές του σπιτιού. Δεν δίσταζε να μου λέει “Θα σε φέρω στα μέτρα μου και θα σε κάνω ο,τι θέλω εγώ”. Τις αποφάσεις δε, για το σπίτι μας δεν τις παίρναμε από κοινού αλλά ήταν αποτέλεσμα των αποφάσεων της οικογένειας της συζύγου μου.