Θα κλάψουν μανούλες στην δίκη του Noor1!!Με εντολή του αντιεισαγγελέα του Α.Π. Ντογιάκου συνενώθηκαν 2 δικογραφίες σε μια.-Εξαφανίστηκαν CD-φωτιά.Στριμώχνουν άγρια τον Μαρινάκη και άλλους κατηγορούμενους.


Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρινακης Nοορ1
Του Άρη Σπίνου

(Ανανεωμένο ρεπορτάζ)Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά όπου δικάζεται η υπόθεση των 2,1 τόνων κοκαϊνης που μετέφερε το "Noor 1" θα εξετάσει τις συνομιλίες του κατηγορούμενου και πρώην στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιου Κοτσώνη με τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μαρινάκη και τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Capital Νίκου Συντιχάκη οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι στη δεύτερη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση του ναρκοπλοίου.

Στα άκρα ο πόλεμος της "Αγίας οικογένειας"με τον Στέφανο Χίο.Έστειλε εξώδικο ο Μπακογιάννης για πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"


Αποτέλεσμα εικόνας για Μπακογιαννης Χιος
Του Άρη Σπίνου

Στα άκρα όπως φαίνεται πήγε,ύστερα από πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της εφημερίδας "ΜΑΚΕΛΕΙΟ", η σχέση του δημάρχου Αθηναίων με το δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.Σήμερα ο Μπακογιάννης ανακοίνωσε την προσφυγή στην δικαιοσύνη ύστερα από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που θεωρεί συκοφαντικά.Προς το παρόν όπως ενημερώθηκε το edolio5 o Μπακογιάννης έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα...αλλά μάλλον δεν του δώσανε και μεγάλη σημασία.Η συνέχεια θα δοθεί,αν δοθεί, στις αίθουσες των δικαστηρίων(Δείτε τα επίμαχα πρωτοσέλιδα).

Σε φυλάκιση 8 μηνών καταδικάστηκε o Βασίλης Παπαθεοδώρου για συκοφαντική δυσφήμιση του Β.Μαρινάκη

Σε φυλάκιση οκτώ μηνών χωρίς ελαφρυντικά καταδικάστηκε από το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, ο διευθυντής του SDNA, Βασίλης Παπαθεοδώρου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη. Επρόκειτο για μία από τις εκατοντάδες (όπως αναφέρει περήφανος σε σχετικό κείμενό του ο ίδιος ο Παπαθεοδώρου) ανακριβείς έως δυσφημιστικές για τον κ. Μαρινάκη αναρτήσεις στις οποίες προχώρησε ο εν λόγω ιστότοπος , όπου δέσποζε η αναπαραγωγή των ύβρεων του Στιβ Κακέτση κατά του ηγέτη του Ολυμπιακού.

Δίκη Χρυσής Αυγής.Πιο δειλός...πεθαίνεις!!Απολογήθηκε ο "Πατριώτης της Κονόμας"ρίχνοντας τις ευθύνες στους πρώην κολλητούς του.Παρόν στο δικαστήριο 30 οπαδοί της Χ.Α. πρώην διορισμένοι στο κόμμα και στην βουλή!!Δεν πήγε ο Κασιδιάρης στο δικαστήριο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Απολογια Μιχαλολιακου
Του Άρη Σπίνου

Με πρώτιστο μέλημα το πολιτικό του μέλλον,ο  "Πατριώτης της Κονόμας"υπερασπίστηκε στην απολογία του τις ιδεολογικές αρχές της Χρυσής Αυγής, προσπαθώντας να διασώσει τον εαυτό του από την καταδίκη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, όχι όμως και όλους τους συγκατηγορουμένους του. Δεν δίστασε να αδειάσει τα μέλη της «νεότερης», όπως τη χαρακτήρισε, τοπικής της Νίκαιας, που εμπλέκονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αίσθηση προκάλεσε ακόμη και στο δικαστήριο η απάντηση που έδωσε στο επίμαχος sms που είχε φτάσει στα κινητά των μελών της οργάνωσης το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα, περί διανομής φυλλαδίων, εν όψει της ομιλίας του στη Νίκαια.