Η έφοδος του εισαγγελέα στο γραφείο υπουργού-Η Δολοφονία Μάλαμα και οι εκβιασμοί σε διεφθαρμένους αστυνομικούς με κασέτες και video από νονούς της νύχτας,την ώρα που τους δίνουν τα μεροκάματα τους-110 CD της Ε.Υ.Π. έχουν καταγράψει τα πάντα.

Αποτέλεσμα εικόνας για διεφθαρμενοι αστυνομικοι
Του Άρη Σπίνου


Η παλαιότερη έρευνα του εισαγγελέα Γεράκη με ανακρίτρια την σημερινή πρόεδρο στην δίκη της Χ.Α,Λεπενιώτη  δεν οδήγησε σε απτά αποτελέσματα για τα κυκλώματα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ,λόγο πολιτικών παρεμβάσεων εκείνης της εποχής.Ήταν η πρώτη φορά που εισαγγελέας είχε κατασχέσει έγραφα και σημειώματα από το γραφείο υπουργού δημόσιας τάξεως προκειμένου να βρει στοιχεία για την έρευνα που έκανε.

Quiz για μυημένους!!Ο στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ που χώρισε με γνωστή δημοσιογράφο για τα μάτια μιας Ρωσίδας.


Αποτέλεσμα εικόνας για 2 ΠΡΟΣΩΠΑ ERVtHMATIKO
Του Άρη Σπίνου

Τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται.Αυτός ψηλός.Αυτή αρκετά κοντή που με τις ψηλές γόβες παρουσιάζει τα θέματα της στο τηλεοπτικό σταθμό που εργάζεται,κάθε βράδυ Αυτός διαζευγμένος έπεσε στα δίχτυα της νεαρής ρεπόρτερ που έκανε αστυνομικό ρεπορτάζ και ήρθαν εις γάμον κοινωνία.Σύντομα όμως τα προβλήματα έγιναν ορατά αφού ο στρατηγός που πλέον είναι συνταξιούχος έδειξε την αδυναμία του στο ωραίο φυλο."Τυλιγμένος" τώρα πια στην αγκαλιά μιας Ρωσίδας έφυγε από το σπίτι που έμενε με την δημοσιογράφο και πήγε μόνιμα στο πατρικό του στην Μεγαλόνησο.

"Λεφτάς" για...τα δελτία τύπου!!Επενδυτής θέλει να αγοράσει την Creta Farms αλλά...χρωστάει τους μισθούς των υπαλλήλων στην δική του εταιρεία.


Ο μνηστήρας της Creta Farms που δεν πλήρωσε τη μισθοδοσία στην εταιρία τουΜπορεί να συνωστίζονται πολλοί μνηστήρες στην Creta Farms αλλά ορισμένοι είναι απορίας άξιον πως εμφανίζονται ως μεγάλοι και τρανοί υποψήφιοι όταν δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα στην επιχείρησή τους.
Για την ακρίβεια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφιος για να αγοράσει την εταιρία που έχει μάλιστα υποβάλλει μη δεσμευτική προσφορά έχει κάτι προβληματάκια με τις καταβολές μισθών στην εταιρία του και τον Αύγουστο αφήσε τους εργαζόμενους να ΜΗΝ πάνε διακοπές καθώς ούτε δώρο ούτε μισθό πληρώθηκαν.

ΣΟΚ!!Με σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο εμφανίστηκε ο Λεβέντης σε εκπομπή!!(Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες)


leventisΣτην εκπομπή των Αταίριαστων του ΣΚΑΙ μίλησε το πρωί  ο Βασίλης Λεβέντης.
Η εικόνα του προκάλεσε σοκ.
Το κούτελο του είναι χαραγμένο.
Φαίνονται καθαρά τα σημάδια της πληγής και το αίμα.
Χτύπησε στο ντουλάπι της κουζίνας, ή τον πλάκωσε κάποιος στο ξύλο;Και δεν έχει μόνο σημάδι ξυλοδαρμού στο κούτελο.

Της novartis...το κάγκελο!!Η μισή δικογραφία έχει πάει στην βουλή και η άλλη μισή διακινείτε...ιδιωτικά!!

Νέο έγγραφο έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας, με τους Εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς να επισημαίνουν την ανάγκη κλήτευσης των δύο προστατευόμενων μαρτύρων που καταγγέλλουν ως "στημένους" οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Novartis.Μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση από εφημερίδα «Καθημερινή» αναφοράς (με ημερομηνία 8 /10 /2019) της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους προστατευόμενους μάρτυρες, σήμερα η εφημερίδα "Κόντρα" φέρνει στο φως νεώτερη επιστολή που αναφέρεται στην αναγκαιότητα κλήτευσης των δύο προστατευόμενων μαρτύρων.

Αναβλήθηκε για τις 20 Φεβρουαρίου η δίκη για την επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη.Κατηγορούμενος ανάμεσα σε 12 άτομα και ο Π.Ψωμιάδης

Αναβλήθηκε για τις 20 Φεβρουαρίου η δίκη για την επίθεση εναντίον του Γιάννη ΜπουτάρηΑναβλήθηκε για τις 20 Φεβρουαρίου 2020 η δίκη των κατηγορουμένων για την επίθεση εις βάρος του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων τον Μάιο του 2018, στην πλατεία Λευκού Πύργου. Στο εδώλιο του Β’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν συνολικά 12 άτομα, ανάμεσα στα οποία ο πρώην βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Απολύθηκε πρόεδρος πρωτοδικών λόγο ανικανότητας.Εκρεμούσαν αποφάσεις για 40 αγωγές επί 3 χρόνια


Αποτέλεσμα εικόνας για ΔικηΤα... δόντια της έδειξε η Ολομέλεια στου Αρείου Πάγου, σε δικαστή, που... τεμπέλιαζε και άφηνε  ανολοκλήρωτες υποθέσεις και δικογραφίες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αδιαχώρητο στη Δικαιοσύνη, που οδηγεί σε αρνησιδικία και παραγραφή αδικημάτων.
Οι ανώτατοι δικαστές σε ολομέλεια, απάντησαν θετικά στο ερώτημα της οριστικής απόλυσης, για δικαστικό λειτουργό, ο οποίος άφηνε τις δικογραφίες, να γίνονται βουνό, χωρίς να εκδίδει αποφάσεις.