Παρέλαση πρακτόρων της ΕΥΠ από το εδώλιο την Παρασκευή 8/11/ για οικονομικές ατασθαλίες της ομοσπονδίας εργαζομένων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΠ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
Του Άρη Σπίνου
Μετά από 2 αναβολές έφτασε η ώρα για την απόδοση των ποινικών ευθυνών,σύμφωνα με το κατηγορητήριο,για τις οικονομικές ατασθαλίες της ομοσπονδίας των εργαζομένων στην Ελληνική μυστική υπηρεσία.Την Παρασκευή 8/11 στο Ι.Μονομελές πλημελειοδικείο Αθηνών θα γίνει παρέλαση από το εδώλιο των κατηγορουμένων πρακτόρων.Γελάνε οι πέτρες και...οι πρεσβείες!!Η  υπόθεση αφορά την  διασπάθιση των Ταμείων των Συνδικάτων της Ε.Υ.Π. που διερεύνησε ο Οικονομικός Εισαγγελέας έπειτα από επώνυμη καταγγελία υπαλλήλου της υπηρεσίας.

Μια απόφαση με πολλά ερωτηματικά!!Ισόβια για 832 κιλά χασίς αλλά...στο εφετείο αθώος!!

Του Άρη Σπίνου
Αθώος κηρύχθηκε από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο 47χρονος κατηγορούμενος σε υπόθεση κατοχής μεταφοράς και διακίνησης 832 κιλών χασίς. Η κρίση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη και ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση με την οποία ο κατηγορούμενος είχε κριθεί ένοχος και είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Την πόρτα της εξόδου θα δείξει(;) για 4 δικαστές ο Α.Π λόγο πειθαρχικών παραπτωμάτων


Αποτέλεσμα εικόνας για άρειος πάγοςΣκούρα τα πράγματα, γιά 4 δικαστικούς λειτουργούς, που κρίνεται η παραμονή τους, ή όχι, στο δικαστικό Σώμα.
Τέσσερεις υποθέσεις δικαστικών λειτουργών, γιά σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα, απασχόλησαν την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης τους.
Η συνεδρίαση έγινε, όπως ορίζει ο νόμος, κεκλεισμένων των θυρών.