Δίκη Χρυσής Αυγής!!Χαπακωμένος με zanax περιμένει την αυριανή απολογία Λαγού ο "Πατριώτης της Κονόμας"Τρέμει για το αν θα τον "εκτελέσει"!

Του Άρη Σπίνου
Λίγες ώρες πριν την απολογία Λαγού στο Εφετείο την Τετάρτη 30/10, το περιεχόμενό της κάνει τον "Πατριώτη της Κονόμας" να χάνει τον ύπνο του.Ο Λαγός θα αρνηθεί φυσικά την τέλεση των αξιόποινων πράξεων που του αποδίδονται, ότι δηλαδη διηύθυνε εγκληματική οργάνωση δίνοντας εντολές ή εγκρίνοντας δολοφονικές επιθέσεις. Το ίδιο θα κάνει και ο Μιχαλολιάκος.Ο Λαγός, ωστόσο, έχει το μειονέκτημα να καταθέτει ΠΡΙΝ τον Μιχαλολιάκο, γεγονός που προσπάθησε μέσω του δικηγόρου του να ανατρέψει αλλά δεν τα κατάφερε.Επιπλέον πρέπει να δώσει απαντήσεις και στο "φόρτωμα"ευθυνών που του απέδωσε ο Παναγιώταρος.

(Ανανεωμένο)Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μόνο στο edolio5. Βοούσε η νύχτα για το συμβόλαιο θανάτου που ετοίμαζαν Τσετσένοι.Ο Μάλαμας ήταν "μέσα σε όλα" από την εποχή Ρωμαίου στο Υπ.Δημοσίας τάξεως!!Κυκλοφορούσε με φρουρά εν ενεργεία αστυνομικών

Του Άρη Σπίνου

Υπέκυψε στα τραύματά του ο επιχειρηματίας που δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα στις 11 το πρωί της Τρίτης, μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι.Αμέσως μετά την επίθεση, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλά δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Χαροπαλεύει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάλαμας ύστερα από ενέδρα θανάτου που του έστησαν στο Χαιδάρι

Αποτέλεσμα εικόνας για gima caffe-hellas Μαλαμας
Του Άρη Σπίνου
Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή μάρκας TDM πυροβόλησαν στις 11.00 το πρωί της Τρίτης έναν άνδρα την ώρα που έβγαινε από το όχημά του, μάρκας BMW, στο Χαϊδάρι.Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Αθηνών και Σατωβριάνδου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο, ήταν εν ζωή. 

Ανεβλήθη ξανά η δίκη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων με κατηγορουμένους πρώην στελέχη της ΕΠΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΟΤο  Ε' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανέβαλλε τη δίκη,  για τις 4/3/2020, μετά από κωλύματα, που επικαλέστηκαν οι συνήγοροι υπεράσπισης.Είναι η δεύτερη αναβολή που δίνεται στην υπόθεση ενώ έχουν μεσολαβήσει και δύο διακοπές.Κατηγορούμενοι είναι οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης και Γιώργος Γκιρτζίκης, τα πρώην μέλη του Δ.Σ. της  τότε διοίκησης της ΕΠΟ κατηγορούνται για «απιστία από κοινού εκ της οποίας η ζημιά υπερβαίνει το ποσό των 15.000 ευρώ και ήδη 30.000 ευρώ» καθώς με τις ενέργειές τους φέρονται να προκάλεσαν ζημία στην περιουσία της Ομοσπονδίας.