Τρεις και ο κούκος!!Με ελαφρά πηδηματάκια την κοπάνησε ο Πλεύρης από την "κίνηση" του "Mr 25.000" όταν είδε τις συγκεντρώσεις των...8 ατόμων!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Πλέυρης
Του Άρη Σπίνου

Πέραν από τις όποιες διαφωνίες, πολιτικές, ιδεολογικές ή σε ζητήματα τακτικής που ακολούθησε και ακολουθεί, μπορεί να έχει κάποιος με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη δεν μπορεί να μην του αναγνωρίζει ότι, είναι μία από τις σημαντικότερες μορφές του ελληνικού εθνικισμού των νεώτερων χρόνων της Ιστορίας μας. Πριν λίγες ημέρες, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, παραβρέθηκε σε προσυνεδριακή συγκέντρωση της «Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης» όπου και μίλησε σε 8(!) παρευρισκομένους.Δεν πίστευε στα μάτια του.

Αποκαλυπτικό έγγραφο!!Ταυτότητα λαθρομετανάστη που κυκλοφορεί ελεύθερα στην χώρα μας με... 5 διαφορετικά επώνυμα, ονόματα, πατρώνυμα, και μητρώνυμα και 4 διαφορετικές ημερομηνίες γεννήσεως και κατάγεται από 3 χώρες !!

Σαν και αυτό το υπηρεσιακό σημείωμα υπάρχουν χιλιάδες. Αυτό το έγγραφο νομιμοποιεί την παρουσία ενός  λαθρομετανάστη  που μπήκε παράνομα στην χώρα, έχει πέντε διαφορετικά επώνυμα, ονόματα, πατρώνυμα, και μητρώνυμα και τέσσερις διαφορετικές ημερομηνίες γεννήσεως.
Προφανώς μαζί με τα χαρτιά του έχασε και την μνήμη του και δεν ξέρει ούτε πώς τον λένε.
Επίσης έχει τρεις διαφορετικές εθνικότητες. Προφανώς στο Αφγανιστάν, στην Παλαιστίνη και στην Αλγερία μιλάνε την ίδια γλώσσα και οι υπάλληλοι που “ταυτοποιούν”, λέμε τώρα, δεν μπορούν να καταλάβουν την εθνικότητα του.