Όλοι μια παρέα!!Με εντολή Πατούλη η περιφέρεια θα πληρώσει 20.000(!!!) ευρώ σε δικηγόρο για την υπεράσπιση της Δούρου στην "υπόθεση Μάνδρα".Το έγγραφο της απόφασης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δουρου ΠατουληςΤην ανάθεση της νομικής εκπροσώπησης της πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών σχετικά με τις πλημμύρες στη Μάνδρα, σε γνωστό δικηγόρο, αποφάσισε η Π. Αττικής, σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.Η υπεράσπιση κοστολογήθηκε ως εξής:α. Για την παροχή υπηρεσιών κατά την κυρία ανάκριση, μελέτη δικογραφίας, ενημέρωση, σύνταξη υπομνημάτων κλπ, πόσο 4.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24% ήτοι 4.960 ευρώ συμπ/νου Φ.Π.Α.

Είναι πολλά τα λεφτά!!Αφού αλληλοεκβιάστηκαν με υπονοούμενα Χατζηνικολάου και Παπαχελάς στο τέλος τα βρήκαν!!!

Η απειλή που έμεινε στον αέραΗ επιλογή του Νίκου Χατζηνικολάου να παρουσιάσει την τηλεοπτική του συνέντευξη με τον πρωθυπουργό στην πρεμιέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤΕΝNΑ προκάλεσε τελικά σοβαρές παράπλευρες απώλειες. Στην πραγματικότητα η συνέντευξη αυτή άναψε φωτιές στο σκοτεινό παρασκήνιο του ασύμμετρου πολέμου που σωβεί στον κόσμο των ΜΜΕ.Επισημαίνεται εξ αρχής πως ο πόλεμος αυτός και το έντονο παρασκήνιο αφορά δύο εφημερίδες και ένα κανάλι που στην ουσία βρίσκονται στον ίδιο πολιτικό χώρο.

Γλύτωσαν την φυλακή αλλά όχι τους πλειστηριασμούς.5 ακίνητα στο σφυρί!!

Στο «σφυρί» σε λίγες ημέρες 5 ακίνητα των Σταύρου και Πάνου ΨυχάρηΑκίνητα του Παναγιώτη Ψυχάρη, σε Παλαιό Ψυχικό και Κολωνάκι, καθώς και ένα διαμέρισμα του Σταύρου Ψυχάρη, στη Δουκίσσης Πλακεντίας βγαίνουν σε πλειστηριασμό στις 25 Οκτωβρίου από την Alpha Bank, για οφειλές συνολικού ύψους 830.000 ευρώ. Η άλλοτε κραταιά οικογένεια μετρά ήδη απώλεια πολυτελών ακινήτων της καθώς τα συνολικά χρέη τους σε τράπεζες και δημόσιο ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Έφοδος του ΣΔΟΕ σε μεγάλη αθλητική ομοσπονδία.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΔΟΕΈφοδο στα γραφεία μεγάλης Αθλητικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα έκανε το ΣΔΟΕ, μετά από εισαγγελική παραγγελία, βάσει της οποίας  διερευνάται η περίπτωση φοροδιαφυγής και άλλων αδικήματων, σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι, έλειπαν σημαντικά έγγραφα.
Μετά από αυτό σχηματίστηκε δικογραφία και τώρα, εκτός των άλλων, θα διερευνηθεί από τον εισαγγελέα και η περίπτωση της υπεξαγωγής εγγράφων σε βαθμό κακουργήματος.

Αναβιώνουν δύο υποθέσεις τραπεζικών σκανδάλων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔικαιοσυνηΕνώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου θα αναβιώσουν την 11η Νοεμβρίου 2019 δύο υποθέσεις τραπεζικών σκανδάλων που εκτυλίχθηκαν στην Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου στην Ρόδο και στην Αγροτική Τράπεζα της Καρπάθου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Δημοκρατικής Ρόδου.Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του Ζ’ Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου αναιρέθηκε η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, με την οποία έχει κριθεί ένοχη, για άμεση συνέργεια σε απάτη ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας που τελέστηκε από πρώην διευθυντή του ίδιου υποκαταστήματος, ο οποίος έχει στο μεταξύ αποβιώσει, μια τραπεζική υπάλληλος, η οποία εκδόθηκε μετά από επανάληψη της δίκης κατόπιν άλλης αναίρεσης προηγούμενης καταδικαστικής.Στην κατηγορούμενη είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 ετών με 3ετή αναστολή, ενώ της αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.