Ποιος τους καλύπτει;Απροκάλυπτη κωλυσιεργία στην έρευνα για Πετσίτη-Λαυρεντιάδη από την ελληνική Αρχή για το Βρώμικο Χρήμα!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Λαυρεντιαδης Πετσιτη
Του Άρη Σπίνου

Αν και τα αιτήματα της Αρχής για την έρευνα του μαύρου χρήματος  έχουν σταλεί εδώ και 15 μήνες, τόσο στις Κυπριακές όσο και σε άλλες τράπεζες του εξωτερικού, μέχρι στιγμής ολοκληρωμένες απαντήσεις δεν έχουν δοθεί. Η ελληνική Αρχή για το Βρώμικο Χρήμα έχει ήδη στείλει αιτήματα συνδρομής προς αντίστοιχες Αρχές του εξωτερικού. Κεντρικά πρόσωπα στις έρευνες φέρονται να είναι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) Θεόδωρος Κιτσάκος όσο και ο ίδιος ο Μανώλης Πετσίτης.

Μόνο στο edolio5!!O "αόρατος"Δουζόγλου στο μικροσκόπιο της αρχής ξεπλύματος χρήματος.Έχει αγοράσει σε 5 χρόνια ακίνητα 200 εκατ.ευρώ και...τα έχει κλειδωμένα


Αποτέλεσμα εικόνας για Δουζογλου
Του Άρη Σπίνου

Κατά πληροφορίες μας  ανάμεσα στα deals που φέρεται να μπήκαν στο μικροσκόπιο  της Αρχής,ανάμεσα σε άλλες αγορές, ήταν και αυτά της μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας Δουζόγλου από την Βενεζουέλα, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει προχωρήσει σε επενδύσεις σε Αθήνα και Μύκονο, αξίας τουλάχιστον  200 εκατ. ευρώ.Η επενδυτική δραστηριότητα της οικογένειας δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε και από την εγχώρια τραπεζική και επιχειρηματική αγορά. Και λογικό είναι.Η οικογένεια έχει αγοράσει το ξενοδοχείο Πεντελικόν στην Κηφισιά, το πρώην κτίριο του ΟΤΕ στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Σταδίου, το ξενοδοχείο Μιστράλ στο Πειραιά και το εμβληματικό ξενοδοχείο Λητώ στην Μύκονο. Με εξαίρεση το Λητώ το οποίο αγοράστηκε μισθωμένο, τα υπόλοιπα κτίρια παραμένουν ακόμα αναξιοποίητα.

Κανείς δεν χάνεται!! Επικεφαλής του γραφείου Tύπου της ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ η Παπαδάκου


Αποτέλεσμα εικόνας για Παπαδακου Δημοσιογραφος
Η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου ορίστηκε επικεφαλής του γραφείου Tύπου της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασαν πολλά μέλη της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Είναι δυνατόν;Στέλνουν τον Δελλατόλα στην Ε.Ρ.Τ. για το κεντρικό δελτίο.Ο δημοσιογράφος "παντός καιρού"και κονόμας!!

Ο Αντώνης Δελλατόλας είναι μια μοναδική περίπτωση εκδότη – δημοσιογράφου, ο οποίος σαν την Coca Cola, προφανώς πάει με όλα.Παντός καιρού, παντός κόμματος και πάντα κοντά στο περιβάλλον του εκάστοτε νεοεκλεγέντα πρωθυπουργού.

"Έφυγε"για την τελευταία του κατοικία σήμερα το απόγευμα ο εισαγγελέας Λιόγας.


Αποτέλεσμα εικόνας για λιογας εισαγγελεαςΜε λίγα λόγια, που πνίγηκαν σε δάκρυα οδύνης, αποχαιρέτισαν, στις 4.30 το απόγευμα, στο νεκροταφείο Χαλανδρίου,  τον αντιεισαγγελέα ΑΠ Αντώνη Λιόγα, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του, καθώς και πλήθος του δικαστικού, νομικού και δικηγορικού κόσμου, όπως και εκπρόσωποι της  πανεπιστημιακής κοινότητας.
"Παγωμένοι" οι συνάδελφοι του εισαγγελείς, που κατέκλυσαν τον εσωτερικό χώρο και το προαύλιο  της εκκλησίας στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι, 24 ώρες πριν, ο εισαγγελέας έδινε τραγικό τέλος στη ζωή του, κόβοντας το νήμα της με ένα πιστόλι, που του είχε χορηγηθεί νόμιμα, για την αυτοπροστασία του.
Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες, τον οδήγησε σε αδιέξοδο και τον έκανε να επιλέξει την αυτοκτονία!