Το πολιτικό πτώμα του "Πατριώτη της Κονόμας"σε πλήρη αποσύνδεση.Δεν έγινε η συγκέντρωση στις Θερμοπύλες λόγο...έλλειψης οπαδών.Δεν θα γίνει ούτε η συγκέντρωση για τα Ίμια.Έκλεισε η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ"στα μουλωχτά!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλολιακοσ μπακογιαννη
Του Άρη Σπίνου
Εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζει  το "μαγαζί"της οικογένειας του "Πατριώτη της κονόμας"  την ίδια στιγμή που τα ηγετικά στελέχη της Χ.Α απολογούνται στη δίκη.Έτσι, επισημοποιήθηκε πλέον το κλείσιμο της κομματικής εφημερίδας Εμπρός, της οποίας βέβαια η κυκλοφορία είχε ήδη καταρρεύσει πολύ πριν τις εκλογές. Πλέον η Χρυσή Αυγή διαθέτει ως εφημερίδα μόνο το ομώνυμο έντυπο,που είναι προσωπική επιχείρηση του "ηγέτη της φακής"

Μειώνετε επικίνδυνα ο τζίρος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ.2 αλυσίδες(Κρητικός και Bazzar)έχουν το 50%των καταστημάτων.


Ο ΕΛΟΜΑΣ πλήρωσε την αλλαγή ιδιοκτησίας στην Προμηθευτική
Του Άρη Σπίνου

Μείωση 8% κατέγραψε ο τζίρος του Ομίλου αλυσίδων σουπερμάρκετ ΕΛΟΜΑΣ, ο οποίος αναμένεται να υποχωρήσει περαιτέρω μέσα στο 2019 μετά την αποχώρηση της Προμηθευτικής (εξαγοράστηκε από τον Μασούτη τον Ιούλιο του 2018).
Στελέχη της αγοράς εκτιμούν ότι από την τρέχουσα χρήση θα αφαιρεθεί ένας τζίρος 200 εκατ. ευρώ (της Προμηθευτικής) καθώς και 57 καταστήματα, γεγονός που ήδη έχει προκαλέσει αναταράξεις στο εσωτερικό του Ομίλου.

Δεν άντεχε τους πόνους από το καρκίνο ο εισαγγελέας Αντώνης Λιόγας


Αποτέλεσμα εικόνας για λιογας εισαγγελεας(Ανανεωμένο ρεπορτάζ)Ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός έπασχε από μια σπάνια και άκρως επιθετική μορφή καρκίνου και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Από την υπηρεσία είχε ζητήσει και είχε πάρει αναρρωτική άδεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιαίτερα αγαπητός εισαγγελέας είχε ζητήσει και πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρισκόταν τα τελευταία 24ωρα στο σπίτι του. Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο.

Ένοχος και στο εφετείο για την αποπλάνηση των δύο κοριτσιών ο φλαουτίστας- Γιατί μειώθηκε η ποινή του

Αποτέλεσμα εικόνας για Παιδαραστης φλαουτοΜε κάθειρξη 14 ετών και 6 μηνών καταδικάστηκε τελικά σε δεύτερο βαθμό ο 60χρονος φλαουτίστας για την αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών.Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της πορνογραφίας (κακουργήματα) καθώς και για οπλοφορία και οπλοκατοχή (πλημμελήματα).

Κάθειρξη 9,5 ετών σε 68χρονo που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του με νοητική στέρηση

Κάθειρξη 9,5 ετών σε 68χρονo που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του με νοητική στέρησηΣε συνολική κάθειρξη 9,5 ετών καταδικάστηκε 68χρονος που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι ασέλγησε στην 40χρονη κόρη του, η οποία πάσχει από βαριά νοητική στέρηση.Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης, ύστερα από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η σύζυγος του κατηγορούμενου, όταν αντίκρισε τον 68χρονο να βιάζει την ανήμπορη να αντιδράσει κόρη τους. Οι καταγγελλόμενες πράξεις, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν ιατροδικαστικά, έγιναν σε χωριό της Πέλλας, μέσα στο σπίτι όπου ζούσε ο κατηγορούμενος συνταξιούχος, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα ανήλικα εγγόνια του, τέκνα της δεύτερης κόρης του.

Απίστευτο!!Αυτοπυροβολήθηκε με το πιστόλι του ο εισαγγελέας εφετών Αντώνης Λιόγας


Αποτέλεσμα εικόνας για Αντώνης Λιόγας
Του Άρη Σπίνου

Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα το απόγευμα ο πρώην προϊστάμενος της εισαγγελίας  Εφετών Αντώνης Λιόγας.
Ο εξαίρετος εισαγγελέας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας,μορφή καρκίνου γεγονός που τον είχε καταβάλει ψυχικά και σωματικά.
Αργά το απόγευμα, όπως έγινε γνωστό, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, αυτοπυροβολήθηκε,στο δωμάτιό του.