Από την "λέσχη των αζήτητων"ο Αβραμόπουλος με no paper σε "πρόθυμους" δημοσιογράφους...αυτό-βαφτίζεται ΠτΔ ή το λιγότερο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης!!!

Του Άρη Σπίνου
Πολλά έχουν γραφτεί, και πολλά έχουν ειπωθεί για το μέλλον του Δημήτρη Αβραμόπουλου, τώρα που τελειώνει η θητεία του στην Κομισιόν.Ο ίδιος, πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα, στην ελληνική πολιτική σκηνή.Τα no paper που στέλνει ο ίδιος στους πρόθυμους δημοσιογράφους που είχε ως στρατιές από τον 9,84 και από αυτούς που "έκαναν βόλτες"κάθε μήνα από τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων εξωτερικών και αμύνης όταν διετέλεσε υπουργός,έδωσαν διαταγή και όλοι είπαν πως θα τον «αγκαλιάσει» η Νέα Δημοκρατία και πως θα τον αξιοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Ακούστηκε και το απίθανο, ότι δηλαδή θα «παίξει» για πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τώρα αρχίζει το έργο" στον δρόμο με τις λεύκες"!Με"menu"τον Μαρινάκη έγινε συνάντηση Βαρδινογγιάνη Μητσοτάκη.STAR,ALPHA και ANT1 άρχισαν τιςς "μπηχτές"για την αγορά της Nova


Αποτέλεσμα εικόνας για Βαρδυνογιαννης Μαρινακης Κυριακου Μητσοτακης
Του Άρη Σπίνου

Μετά από ένα διάστημα κατά το οποίο επικράτησε καχυποψία στις μεταξύ τους σχέσεις όλα δείχνουν ότι μεταξύ των δύο μεγάλων οικογενειών επέρχεται αποκατάσταση της ισορροπίας! Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του edolio5, προ ημερών υπήρξε συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (Τζίγκερ).

Κατασχέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρίας τσιμέντων ΑΓΕΤ Ηρακλής


Γιατί κατασχέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρίας τσιμέντων ΑΓΕΤ ΗρακλήςΣτις δικαστικές αίθουσες έφτασε η διαμάχη της εταιρείας Cropettess Limited κυπριακών συμφερόντων με την εταιρεία «Τσιμέντων Ηρακλής.»
Πρόκειται για μια υπόθεση με πρωτόγνωρα επιχειρηματικά χαρακτηριστικά αφού η εταιρεία κυπριακών συμφερόντων απαίτησε την επιστροφή προκαταβολής για την αγορά ακινήτου από την εταιρεία  Τσιμέντων Ηρακλής η οποία  όμως  το αρνήθηκε και  υποστηρίζει ότι δεν δικαιούται  να την επιστρέψει  τα χρήματα.

Βουνό οι ακάλυπτες επιταγές!!Άρχισαν τα όργανα των κατασχέσεων στην Creta Farms και οι αρνήσεις στις Τράπεζες.Στο χάος οριστικά η εταιρεία!!


Άρχισαν τα όργανα των κατασχέσεων στην Creta Farms και οι αρνήσεις στις Τράπεζες
Στο σημείο μηδέν βρίσκεται η Creta Farms καθώς ήδη σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές  ξεκίνησαν αναγκαστικά μέτρα από προμηθευτές μεταξύ των οποίων και δεσμεύσεις λογαριασμών ενώ κατά τις ίδιες πηγές  η εταιρία έχει αναγγελίες στον Τειρεσία από ακάλυπτες επιταγές ύψους 940.000 ευρώ την ώρα που στο τελευταίο τρίμηνο μόνο για νομικές υπηρεσίες έχουν πληρωθεί περί τα 260.000 ευρώ με την άδεια του CRO κ. Χουρδάκη.
Οι αναγγελίες στον Τειρεσία αφορούν σε μη καλυμμένες επιταγές που σφραγίστηκαν και δεν τακτοποιήθηκαν σε διάστημα άνω των 30 ημερών γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες να ενταθεί το φαινόμενο των κατασχέσεων.