Πρόσω ολοταχώς για το λουκέτο η creta farm.Τα μεγάλα λόγια του Άδωνι έπεσαν στο κενό

Αποτέλεσμα εικόνας για creta farmΗ παρωδία στην Creta Farms συνεχίζεται με τους εμπλεκόμενους να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και τον Αδωνι Γεωργιάδη να κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα πολιτικά καθώς η εταιρία οδηγείται στο λουκέτο.Αυτά που διαδραματίζονται  ξεπερνούν και τα όρια της γελοιότητας και δείχνουν πόσο σαθρό είναι το σύστημα ελέγχου και εποπτείας των εταιριών, πόσο ασαφές είναι το πλαίσιο νομιμοποιήσεων εταιριών από το τραπεζικό σύστημα και οδηγούν την Creta Farms στην κατάρρευση.

Απόφαση του Πρωτοδικείου δικαιώνει την ΔΕΠΑ για το χρέος της ELFE ύψους 75.000.000. Εκρεμούν ακόμη σε βάρος της Λιπασματοβιομηχανίας διαταγές πληρωμής ύψους 15 εκ ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για λαυρεντιαδης ελφε
Του Άρη Σπίνου
Tο Πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του(3038/2019) έκανε δεκτή την αγωγή της ΔΕΠΑ για το χρέος ύψους 75 εκ. ευρώ της Λιπασματοβιομηχανίας ELFE.Έκρινε όμως ότι είναι καταχρηστικός ο τρόπος υπολογισμού των τιμών του φυσικού αερίου διότι η τιμή συνδέεται με τις διεθνείς τιμές πετρελαίου, δηλαδή με τον τρόπο που τιμολογείται το φυσικό αέριο σε εκατοντάδες συμβάσεις σε όλη την Ευρώπη και τιμολογείται και η ΔΕΠΑ από τους διεθνείς προμηθευτές της.

Δίκης Χ.Α.Απολογήθηκε σήμερα ο Αρβανίτης:"Είμαι οπαδός του μεγάλου Ιωάννου Μεταξά"

Αποτέλεσμα εικόνας για αρβανιτησ χρυση αυγη ναζι
«΄Ελλην εθνικιστής, οπαδός του μεγάλου Ιωάννου Μεταξά» δήλωσε ο Μιχάλης Αρβανίτης, ανοίγοντας χθες τον κύκλο των απολογιών των δεκαοκτώ πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση.

Χειροπέδες σε δύο αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για δωροληψία που υπηρετούν στην Δυτική Αττική- Με πόσα χρήματα πιάστηκαν και πού.-Ο διοικητής είχε ξανά συλληφθεί για λαθραία τσιγάρα.

Του Άρη Σπίνου

Ο ένας αστυνόμος Α διοικητής σε αστυνομική υπηρεσία της Δυτικής Αττικής  και ο δεύτερος υπαστυνόμος Α. Οι κατηγορίες που πλέον τους βαρύνουν σύμφωνα με πληροφορίες του  edolio5 σχετίζονται
με την παρακίνηση χρηματισμού τους για το ποσό των 10.000 ευρώ από ιδιοκτήτη εταιρείας,πλαστικών  προκειμένου να τον "βοηθήσουν" στη απομείωση προστίμου από την επιθεώρηση εργασίας.
Ο επιχειρηματίας, απασχολούσε παράνομα και φυσικά ανασφάλιστους αλλοδαπούς.

Νεκρός ο γνωστός ιδιωτικός ντετέκτιβ της Θεσσαλονίκης Βαφειάδης Στέλιος - Τον βρήκαν στο γραφείο του με πυροβολισμό στο στήθος

Image
Του Άρη Σπίνου
Ο 71χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε νεκρός από τον φίλο του, ο οποίος τον αναζητούσε από το προηγούμενο βράδυ.Πήγε στο γραφείο του ντετέκτιβ στην οδό Σαπφούς και άνοιξε την πόρτα με το αντικλείδι που του είχε δώσει ο ίδιος. Το θέαμα που αντίκρισε ήταν αποτρόπαιο. Ο φίλος του έφερε τραύμα από καραμπίνα στο στήθος.

Ο 71χρονος μεγαλοδικηγόρος Γιάννης Χολέβας προφυλακίστηκε .Για σκευωρία μιλάει ο ίδιος.Συγκλονίζει η μαρτυρία της 11χρονης

Λαμία: Συγκλονίζει η περιγραφή της 11χρονης για όσα πέρασε στα χέρια μεγαλοδικηγόρου
Του Άρη Σπίνου
Μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 11χρονου κοριτσιού που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας. Κατηγορούμενος ο 71χρονος μεγαλοδικηγόρος Γιάννης Χολέβας, που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί από την ηλικία των οκτώ ετών.Ο 71χρονος αρνείται τα πάντα και κάνει λόγο για πλεκτάνη με οικονομικά κίνητρα. Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.