Την διέλυσε!!Κατάσχεσε στην "mrs Novartis"Γιάννα Παπαδάκου, ο επιχειρηματίας Μιωνής ότι είχε και δεν είχε,για χρέος 130.000 ευρώ λόγο συκοφαντικής δυσφήμησης.Της άφησε το κρεβάτι,δυο μαχαιροπήρουνα και μια κουβέρτα.



Του Άρη Σπίνου

Ένα κρεβάτι και τα μαχαιροπήρουνα άφησαν στην Γιάννα Παπαδάκου οι δικαστικοί επιμελητές, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας προσήλθαν στο σπίτι της γνωστής δημοσιογράφου για να εκτελέσουν την εντολή κατάσχεσης μετά από τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου σε βάρος της.Η κ. Παπαδάκου αντέδρασε, οι δικαστικοί επιμελητές κάλεσαν την αστυνομία και η γνωστή δημοσιογράφος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα χωρίς χειροπέδες και στην συνέχεια οι επιμελητές προχώρησαν στην κατάσχεση. Κατέσχεσαν όλα(!!!) τα έπιπλα αφήνοντας πίσω τους ένα κρεβάτι και μαχαιροπήρουνα.

Δίκη Χ.Α.Την Τετάρτη αρχίζουν οι απολογίες των π. βουλευτών.Ακόμη και την ύστατη στιγμή κοιτάει την πάρτη του!!!Ο "Πατριώτης της Κονόμας"θα απολογηθεί τελευταίος!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Πατριωτης Κονομας
Του Άρη Σπίνου
Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν στο Εφετείο οι απολογίες της πρώην Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, όπως είχε διαμορφωθεί την περίοδο 2012-2013, για την κατηγορία διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.Όπως γνωστοποίησε η πρόεδρος του δικαστηρίου, θα ακολουθηθεί αλφαβητική σειρά και σε κάθε δικάσιμο θα απολογούνται δύο κατηγορούμενοι.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.Μόνο στο edolio5 που δεν μπουκώνεται από διαφήμιση της "επένδυσης" . Τεράστιο πλήγμα η αποχώρηση των δύο κατασκευαστικών κολοσσών Fosun και Eagle Hills από το Ελληνικό.Ξεφουσκώνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda Development

Αποτέλεσμα εικόνας για Λατσης Ελληνικο
Του Άρη Σπίνου
Σε «μεγάλο πονοκέφαλο» εξελίσσεται η «εμβληματική», κατά την κυβέρνηση, επένδυση στο Ελληνικό, η οποία από την προεκλογική περίοδο έκανε λόγο για στρατηγική επιλογή που θα σηματοδοτήσει τη στροφή προς την ανάπτυξη και θα δώσει το μήνυμα στις αγορές.Η επίσημη αποχώρηση και των δύο ξένων κολοσσών, που συμμετείχαν στο επενδυτικό σχήμα, δεν μπορεί να μπει στην ίδια «ζυγαριά» με την προαναγγελθείσα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου έως 650 εκατ. ευρώ, που ανακοίνωσε  η Lamda Development για να προχωρήσει μόνη της στην υλοποίηση του προγράμματος.

Συνέλαβαν τον Λιμενάρχη Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση δωροδοκίας μαζί με ιδιοκτήτες Ρυμουλκών.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡυμουλκάΣτα χέρια της Ενιαίας Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκονται ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης και οι έξι πλοηγοί του λιμανιού της πόλης, στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας για υπόθεση δωροδοκίας.Αν και παραμένει αδιευκρίνιστο αν πρόκειται για σύλληψη, η κράτησή τους έχει προκαλέσει αναταραχή στη λειτουργία του λιμανιού με την ιδιωτική εταιρεία που διαχειρίζεται το λιμάνι να ζητά επειγόντως από το υπουργείο Εμπορική Ναυτιλίας την άμεση αντικατάσταση των πλοηγών καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας για τον ελλιμενισμό των πλοίων.

Μαφία Φυλακών.Αποφυλακίστηκε ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος ύστερα από πρόταση της εισαγγελέως Τζίβα.

Αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας και μετά από σχετική πρόταση της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα, ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, που έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στη λεγόμενη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού». Ο Γ. Αντωνόπουλος που παρέμεινε στη φυλακή επί 6 μήνες είχε αρνηθεί από την αρχή τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι είναι θύμα σκευωρίας.