2 πόθεν έσχες για το εισαγγελέα!!2.000.000 ευρώ χρωστάνε σε τράπεζες Κουίκ και Κουντουρά.Τι έβαλαν ως εγγυήσεις και οι τράπεζες τους έδωσαν λεφτά με τσουβάλι;

kountoura-kouik-enaΠερισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ οφείλουν προς τραπεζικά ιδρύματα και Δημόσιο τα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης Έλενα Κουντουρά και Τέρενς Κουίκ.Οι οφειλές του κ. Κουίκ ανήλθαν το 2015 σε 1.153.825 ευρώ. Από αυτά τα περίπου 280.000 ευρώ είναι χρέη προς το Δημόσιο τα οποία ενέταξε σε ρυθμίσεις και τα υπόλοιπα δανειακές οφειλές.

Βόμβα!!Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε την επικεφαλής της ΕΥΠ στην Θράκη που «αποκεφάλισε» ο Γ.Ρουμπάτης.Γελάνε οι Τούρκοι μαζί μας !!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΠ
Του Άρη Σπίνου
Ακυρώθηκαν με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών οι πράξεις του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ κ. Ιωάννη Ρουμπάτη, με τις οποίες είχε απομακρυνθεί από τη θέση της η επικεφαλής της στρατηγικής σημασίας για την Εθνική μας Ασφάλεια Μονάδας της υπηρεσίας στη Θράκη.Η απόφαση του Δικαστηρίου δικαίωσε την υπάλληλο κρίνοντας ότι η αφαίρεση των καθηκόντων της ήταν αναιτιολόγητη.

Πόθεν έσχες.Το "φυσάει"ο "Πατριώτης της κονόμας"και η συμβία του.124.000 ευρώ στην τράπεζα και δέκα ακίνητα.-Στην ψάθα και απένταρος ο Κασιδιάρης.

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλολιακος ποθεν εσχες
Του Άρη Σπίνου
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών για την τριετία 2016-2018 (χρήσεις, 2015, 2016 και 2017). Στην τριετία αυτή εντάσσονται και τα πόθεν έσχες βουλευτών και πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι πλέον βρίσκονται εκτός Βουλής, όπως ο "πατριώτης της κονόμας"Για το 2018 (χρήση 2017), τόσο ο ίδιος  όσο και η σύζυγός του, δήλωναν εισοδήματα από βουλευτική αποζημίωση 43,847 ευρώ, όντας και οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Σκάνδαλο;Με ασφαλιστικά μέτρα οι εργαζόμενοι της τράπεζας Ελλάδος προσπαθούν να μπλοκάρουν την πώληση οικοπέδου "φιλέτο" στο Παλαιό Φάληρο."Αξίζει 12.000.000 ευρώ και το δίνουν 6.000.000!"

Του Άρη Σπίνου
Το θέμα το έχει αναδείξει εξαρχής το edolio5 από την περίοδο του Αυγούστου.Άρον άρον η διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος πουλά σε ισραηλινή εταιρεία παραθαλάσσιο ακίνητο-“φιλέτο” έκτασης 4,5 στρεμμάτων επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο, προκαλώντας την αντίδραση των εργαζομένων, των συνταξιούχων του κεντρικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος της χώρας, αλλά ακόμα και του ίδιου του υποδιοικητή  Iωάννη Μουρμούρα που πήρε αποστάσεις από την σχετική απόφαση της πλειοψηφίας και του διοικητή της τράπεζας Γιάννη Στουρνάρα, ζητώντας εγγράφως “την άμεση διακοπή της διαδικασίας πώλησης του οικοπέδου”.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την αποπλάνηση 11χρονης από τον Αθηναίο δικηγόρο

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την αποπλάνηση 11χρονης από δικηγόροΤην ώρα που η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την υπόθεση αποπλάνησης μικρού κοριτσιού στη Φθιώτιδα, νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και το 2019, που η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.

Αναβλήθηκε η δίκη για τα λεγόμενα «45άρια» των αδελφών Ψωμιάδη-Τέθηκαν σε αργία από δημοτικοί σύμβουλοι

Αναβλήθηκε η δίκη για τα λεγόμενα «45άρια» των αδελφών Ψωμιάδη
Του Άρη Σπίνου
Για τις 19 Μαΐου 2020 αναβλήθηκε η δίκη των αδελφών Ψωμιάδη για τα λεγόμενα «45άρια» της πρώην Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκαν για την υπόθεση ο άλλοτε νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο αδελφός του Διονύσης, ως αντινομάρχης, και έξι στελέχη της τότε διοίκησης τους, ανέβαλε την υπόθεση λόγω παρέλευσης του ωραρίου της γραμματείας.