Αναβλήθηκε για τις 24/10 η δίκη του πρώην εισαγγελέα Διώτη στο εφετείο.Πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλακή με αναστολή.

Αποτέλεσμα εικόνας για διωτης εισαγγελεας
Του Άρη Σπίνου

Για τις 24 Οκτωβρίου διακόπηκε σήμερα η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πρώην εισαγγελέα, Ι. Διώτη, που αφορά τους χειρισμούς του, γιά το στικάκι
 με τους μεγαλοκαταθέτες στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας.
Ο κ. Διώτης, γιά τον οποίον η εισαγγελέας του πρωτόδικου δικαστηρίου είχε προτείνει την πλήρη απαλλαγή του,  έχει καταδικαστεί πρωτόδικα, γιά απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς σύμφωνα με το βούλευμα δεν αξιοποίησε τη λίστα, προκειμένου να αντλήσει στοιχεία και να προχωρήσει σε φορολογικούς ελέγχους.

Εξέλιξη-φωτιά για την δίκη του Ναρκοπλοίου Νoor1 και τις δικογραφίες...που "γεννήθηκαν" από αυτό


Αποτέλεσμα εικόνας για ντογιακος +
Του Άρη Σπίνου

Με απόφαση του νέου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα, διορίστηκαν 2  επόπτες. Όλων των δικαστικών υποθέσεων ναρκωτικών ανά την Επικράτεια ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος και ο αντιεισαγγελέας ΑΠ Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ως ανώτατος  αθλητικός  εισαγγελέας παραμένει επόπτης τήρησης της νομοθεσίας εξωσχολικού αθλητισμού ανά την επικράτεια.

Ισχυρισμοί σοκ της εισαγγελέως Ελένης Ράϊκου για την δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου

Του Άρη Σπίνου
Η Ελένη Ράικου, βάζει για πρώτη φορά στο «κάδρο» πρόσωπα του Τύπου τα οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της διαδραμάτισαν «ενδιάμεσους», προπαγανδιστικούς και όχι μόνο ρόλους που θυμίζουν άλλες εποχές.