Χαστούκι στην οικογενειοκρατία που είχε επιβάλει ο "πατριώτης της κονόμας" στην Χρυσή Αυγή. Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο Πατέρας του Ηλία Κασιδιάρη.Το έκρυψαν από την ιστοσελίδα τους για να μην φανεί το διαφορετικό ήθος του Ηλία και του..."τα παίρνω όλα"


Αποτέλεσμα εικόνας για Κασιδιαρης Μιχαλολιακος
Του Άρη Σπίνου

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο πατέρας του Ηλία Κσιδιάρη,ο οποίος είχε εκλεγεί στην περιφερειακή ενότητα Πειραιά.Η συμμετοχή  στο ψηφοδέλτιο, του συνταξιούχου γιατρού Παναγιώτη Κασιδιάρη ήταν προκειμένου να δώσει "δυναμική".Το ήθος και η πολιτική του εντιμότητα,σε αντίθεση του με τον "Πατριώτη της Κονόμας"που είχε βολέψει μέχρι και  τις γάτες της γυναίκας του(και αυτήν φυσικά!),με κρατικό μισθό δεν θα του επέτρεπε να διατηρήσει στην θέση αυτή και να κατηγορηθεί για οικογενειοκρατία,την ώρα μάλιστα που εξελέγη δημοτική σύμβουλος του δήμου Πειραιά η σύζυγος του,μητέρα του Ηλία.

Μας δουλεύει άγρια ο Λάτσης !!Εκτός τα 2 δισ ευρώ που θα πάρει η Lamda Development από τις Ελληνικές τράπεζες της εγκρίθηκε και έκδοση ομολογιακού δανείου 650.000.000 ευρώ !!


Αποτέλεσμα εικόνας για Λατσης Ελληνικο
Του Άρη Σπίνου

Τελικά θα βάλει το χέρι στην τσέπη ο Λάτσης;Αρχίζουν να αποκαλύπτονται σταδιακά πολλές πτυχές του σχεδίου της Lamda Development της εταιρίας του ομίλου Λάτση που έχει αναλάβει το έργο στο ... Ελληνικό.
Το ενδιαφέρον στοιχείο δεν είναι μόνο η αύξηση κεφαλαίου των 650  εκατ ευρώ.
Όπως έχει αποκαλύψει το edolio5 η Lamda θα συνάψει δάνεια 2 δισεκ. εκ των οποίων σχεδόν το 1,6 δισεκ. από τις ελληνικές τράπεζες.
Θα ακολουθήσει σε επόμενο βήμα η έκδοση ομολογιακού τουλάχιστον 500 εκατ ευρώ.
Ήδη η Lamda διαθέτει 358 εκατ ευρώ κεφάλαια + 650 εκατ της αύξησης κεφαλαίου + 2 δισεκ. δάνεια από τις τράπεζες + 500 εκατ το ομολογιακό που θα ακολουθήσει σε επόμενη φάση συνολικό άθροισμα 3,5 δισεκ. ευρώ.

Με απόφαση του ΣτΕ "έχασε το χρυσό παγκάρι" ο Μητροπολίτης Σύρου. "Ναι" στο διορισμό Διοικούσας Επιτροπής στο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολιτησ συρου
Του Άρη Σπίνου
Τις αιτήσεις ακυρώσεως που υπέβαλαν ο ex officio πρόεδρος του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β', ο αντιπρόεδρος, ο γενικός γραμματέας, δύο μέλη της διοικούσας επιτροπής κ.ά., οι οποίοι εξελέγησαν κατά τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν τη 10η Δεκεμβρίου 2017, απέρριψε με σειρά αποφάσεών της η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (Σ Τε).

Νέα αναβολή στην δίκη Σαββίδη για την εισβολή με όπλο στην Τούμπα

Για τρίτη φορά αναβλήθηκε την Παρασκευή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη για την εισβολή του οπλοφορούντα Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που είχε διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου 2018. Το δικαστήριο οδηγήθηκε στην αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, λόγω παρέλευσης ωραρίου, όπως είχε συμβεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν και προσδιόριστε τη νέα δικάσιμο για τις 16 Ιανουαριου 2020. 

Και υπολειτούργησε και χρυσοπληρώνουμε το C4I - Με απόφαση του εφετείου το υπουργείο προστασίας του πολίτη έδωσε αποζημίωση 52 εκατ. ευρώ στην Αμερικανική εταιρεία SAIC.

Του Άρη Σπίνου
Έχουν περάσει 15 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αλλά ακόμα και σήμερα το ελληνικό Δημόσιο πληρώνει για την ...ασφάλεια τους, καταβάλλοντας επιπλέον 52 εκατομμύρια ευρώ στην αμερικανική εταιρεία SAIC για την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας C4I.Η δικαστική κόντρα ανάμεσα στο Δημόσιο και την αμερικανική εταιρεία έληξε με τον χειρότερο τρόπο για το ελληνικό κράτος με την υποχρέωση καταβολής των 40 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούσε σε υπόλοιπο οφειλής του Δημοσίου προς τη SAIC, καθώς και τα 12 εκατ. ευρώ στους τόκους που καταλογίστηκαν.

Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Φλώρου – Για προσχεδιασμένο έγκλημα μιλάνε οι συγγενείς του."Όλα έγιναν για να μην επιστρέψει τις 300.00 που χρωστούσε"

Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία του Î’. Φλώρου – Για προσχεδιασμένο έγκλημα μιλάνε οι συγγενείς τουΙδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα  στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου της Αθήνας, όπου ξεκίνησε η δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία  του 57χρονου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό τον Σεπτέμβριο του 2018. Η οργή των συγγενών ξεχείλισε στο δικαστήριο στο αντίκρισμα του 52χρονου κατασκευαστή του οικογενειακού φίλου τους που έμελλε να είναι ο δολοφόνος του συζύγου και πατέρα τους. «Τέρας, δολοφόνε, ψεύτη, κατέστρεψες μια οικογένεια», φώναζαν στον κατηγορούμενο ο οποίος ψέλλισε προς το δικαστήριο συγγνώμη.