10 Οκτωβρίου η δίκη. Εξέπεμπε επί χρόνια χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ στην Digea ο Καβουρο-Καρατζαφέρης.Ήρθε η ώρα να πληρώσει 1.343.482


Του Άρη Σπίνου

Ποσό – μαμούθ θα πρέπει να καταβάλει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη Digea αν χάσει και στο πολυμελές πρωτοδικείο την αγωγή από τον πάροχο ψηφιακού σήματος.Στις 10 Οκτωβρίου του 2019, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, θα συζητηθεί η αγωγή της Digea κατά της City News του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Μετά την αμετάκλητη καταδίκη του 12 μήνες για συκοφαντική δυσφήμηση του βουλευτή της Ν.Δ Χατζηδάκη νέα ποινική δίωξη στον ψευτο-"δημοσιογράφο"Μουραφέτη.Εκρεμούν ακόμη πολλές μηνύσεις σε βάρος του

Ο αυτοπαρουσιαζόμενος ως  "εκδότης" θα καθήσει για μία ακόμη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου για συκοφαντική δυσφήμηση.Παλιά του τέχνη κόσκινο!!-ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  Οι οποίοι αναγκάστηκαν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.Μεταξυ αυτών η δικηγόρος Τίνα Κουτρουβίδη,ο ποινικολόγος Σωτήρης Μεταξάς,και άλλοι,εξαιτείας  αυτών που  πληρώνουν τα έντυπά  για να εκδίδει εμετικά-εκβιαστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος των.  Αυτή τη φορά θα εκδικαστεί η μήνυση  που κατέθεσε σε βάρος του  με την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον διευθυντή του edolio5 Άρη Σπίνο.

Μόνο στο edolio5 όλη η αλήθεια.Άρχισαν τα "σφύξιματα"για την LAMDA DEVELOPMENT.Η άρνηση των μετόχων να βάλουν χρήματα για την επένδυση στο Ελληνικό.Χωρίς το δάνειο των 2 δισ.ευρώ,με εγγύηση του δημοσίου(!) δεν προχωράει τίποτα

Με αύξηση 650 εκατ στα 8,5 ευρώ και 2 δισ δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες η Lamda Development προχωράει στο  Ελληνικό
Του Άρη Σπίνου
Διαβάστε μόνο εδώ την αλήθεια για την πολυδιαφημισμένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda και την σκοπιμότητας της.Τα οικονομικά προβλήματα είναι εμφανή.Στην Γενική Συνέλευση στις 10 Οκτωβρίου – εφόσον υπάρχει απαρτία - οι μέτοχοι πρέπει να ενημερωθούν για το business plan και για το πώς η επένδυση στο Ελληνικό θα αποδώσει στην Lamda.

Ο δικηγορικός σύλλογος Αθηνών μήνυσε την "φωτοτυπού"στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου. Εισέπραττε παράβολα και δεν τα απέδιδε.

Αποτέλεσμα εικόνας για βερβεσος
Του Άρη Σπίνου
Μήνυση για την υπεξαίρεση χρημάτων του ΔΣΑ, κατά εξωτερικού συνεργάτη του Συλλόγου σε περιφερειακό Ειρηνοδικείο της Αττικής, κατέθεσαν σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Θέμης Σοφός.Η μήνυση συντάχθηκε με την επικουρία του συναδέλφου, Δικηγόρου Αθηνών, Αλεξάνδρου Παπαστεριόπουλου.

Η Δολοφονία του Φαρμακοποιού Β.Φλώρου από τον φίλο του που του χρωστούσε 300.000 ευρώ έφτασε στο ακροατήριο

Αναβιώνει στο Μεικτό Ορκωτό η δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Î¦Î»ÏŽÏÎ¿Ï…Η υπόθεση της δολοφονίας του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου που έναν χρόνο πριν συγκλόνισε το πανελλήνιο αναβιώνει αύριο Παρασκευή στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.Ο καθ’ ομολογίαν δράστης Παύλος Ιωαννίδης, κατασκευαστής στο επάγγελμα και οικογενειακός φίλος   του θύματος, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σύζυγο και τα παιδιά του φίλου του , οι οποίοι  ως σήμερα δε μπορούν να πιστέψουν  ότι αυτός που ευεργετήθηκε τόσο πολύ από τον άνθρωπό τους του αφαίρεσε τη ζωή με πέντε και πλέον πυροβολισμούς αφού του είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.