Φτάνει η ώρα των ακροατηρίων.Ιδού η «συμμορία» του Βίκτωρα Ρέστη - Καταπέλτης το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.Τα "ταξίματα"στους μηνυτές του για να μην πάει ξανά φυλακή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ρεστης εφοπλιστης
Του Άρη Σπίνου
Το υπ’αριθμ. 1507/2018 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών (πρόεδρος ο Σωτήριος Τσιμπέρης, μέλη Ιωάννα Στρατσιανή και Στέφανος-Γρηγόριος Φετζιάν) καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις εγκληματικές ενέργειες του ανθρώπου, που θεωρείτε ένας από τους πιο πλούσιους Έλληνες. Όπως αναφέρεται κατά λέξη στο βούλευμα, ο Β. Ρέστης μαζί με πρώην συνεργάτη του «είχαν ενωθεί στο πλαίσιο συναπόφασής τους προκειμένου να καταφύγουν σε εγκληματική δράση μέσω της οποίας θα επιλύονταν οι διαφορές που θα αναφύονταν κατά την άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας».

To Σκάνδαλο Λαυρεντιάδη-Πετσίτη-ΔΕΠΑ-ELFE...συνεχίζεται!!Ο υπόδικος για κοκουργήματα συνεχίζει να εισπράττει εκατομμύρια χωρίς να πληρώνει τσακιστό ευρώ για τις υποχρεώσεις του.Χρωστάει 200.000.000 στο δημόσιο!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Πετσιτης Λαυρεντιαδης
Του Άρη Σπίνου

Αν και το σταθερά αυξανόμενο χρέος προς τη ΔΕΠΑ, που προσεγγίζει πλέον τα 130 εκατ. ευρώ, δικαιολογεί πλήρως την αφαίρεση του τιμονιού της ELFE από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, και την υπαγωγή της σε καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης, εντούτοις δεν συμβαίνει το παραμικρό.Παρότι υπάρχει το νομικό υπόβαθρό, η κυβέρνηση δεν δίνει τέτοια εντολή στη νέα διοίκηση της ΔΕΠΑ, να προσφύγει δηλαδή κατά της ELFE και να ζητήσει, όπως δικαιούται να κάνει, ως νούμερο ένα πιστωτής, τον ορισμό από το δικαστήριο ανεξάρτητου διαχειριστή.

Ολοκλήρωσε την κατάθεση της η Τουλουπάκη"Ο Αγγελής μου πήρε με στικάκι τα αρχεία από το κουμπιούτερ μου ενώ έλειπα από το γραφείο "

Ολοκλήρωσε την κατάθεση της η Τουλουπάκη – Κατηγορεί τον Αγγελή ότι επιχειρούσε να «μπλοκάρει» την έρευνα για NovartisΠολύωρη κατάθεση έδωσε σήμερα στον εισαγγελέα πρωτοδικών η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στο πλαίσιο της διερεύνησης της βαρύτητας των καταγγελιών της εναντίον του πρώην επόπτη της αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, τον οποίο κατηγορεί για παρέμβαση στην έρευνα της για την υπόθεση της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis.

Σε διαμέρισμα της Ε.Υ.Π που χρησιμοποιείται ως "οίκημα ασφαλείας"έπαιρναν οι εισαγγελείς της καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων

Οι εισαγγελείς «χτίζουν» αποζημιώσεις για τη NOVARTIS
Του Άρη Σπίνου
Επιβεβαιώνουν πλήρως πηγές της εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς τις καταθέσεις των προστατευομένων μαρτύρων σε διαμέρισμα του κέντρου της Αθήνας. Πρόκειται για σπίτι που είχε νοικιάσει η Ε.Υ.Π όπως λένε, για λόγους ασφαλείας των μαρτύρων, κάτι που προβλέπεται από το νόμο περί προστασίας μαρτύρων.Η διευκρίνηση δόθηκε με αφορμή δημοσιεύματα   που κάνουν λόγο για τον χώρο – τον οποίο αποκαλούν ως «γιάφκα», στον οποίο φέρονται να συναντούσαν οι εισαγγελείς τους προστατευόμενους μάρτυρες, διευκρινίζουν ότι η συγκεκριμένη πρακτική προβλέπεται από το νόμο περί προστασία ας μαρτύρων.