Βόμβα!!Για βαριά κακουργήματα κάθονται στο εδώλιο ανώτερα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Εθνικής τράπεζας.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η οικονομική ζημιά που προκάλεσαν ξεπερνά τα 100.000.000 ευρώ

Ποινική δίωξη σε στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής και της ΕΤΕ για ζημία 100 εκατ. ευρώ
Του Άρη Σπίνου
Ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα ασκήθηκε σε πάνω από 10 άτομα, διευθυντικά στελέχη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και ανώτατα στελέχη του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας (ΕΤΕ) για πράξεις ή παραλήψεις τους που φέρονται να προκάλεσαν ζημία στην ασφαλιστική εταιρεία η οποία αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ.Η δίωξη αφορά τα αδικήματα: Της απιστίας από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση, της πλαστογραφίας από κοινού μετά χρήσεως και της υπόθαλψης εγκληματία από κοινό.

Έκλεισε το μαγαζί της "οικογενειακής εταιρίας" ο "Πατριώτης της Κονόμας".Επί 7 χρόνια,εισέπραττε με την συμβία του 2 βουλευτικούς μισθούς(1.260.000 ευρώ) αλλά τώρα τα καβούρια κάνουν πάρτυ στην τσέπη του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπακογιάννη Μιχαλολιακος
Του Άρη Σπίνου
Άδειασαν τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων.Η εκλογική ήττα  και η διακοπή της χρηματοδότησης μέσω βουλευτικών αποζημιώσεων, μαζί με την ανεξαρτητοποίηση του  Λαγού, σήμαναν οικονομική ασφυξία και προκάλεσαν την απόφαση του Μιχαλολιάκου για κλείσιμο των γραφείων.Φυσικά  ο "Πατριώτης της Κονόμας"ούτε κουβέντα να βάλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώνει το ενοίκιο παρά τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έχει εισπράξει οικογενειακώς  επί 7 χρόνια.Το ίδιο "κουβαρντάδες"είναι και όσοι πρώην βουλευτές του έχουν απομείνει.Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα Πόθεν Έσχες ο "πατριώτης της Κονόμας" είναι ο πιο πλούσιος  πολιτικός Αρχηγός.Τώρα τα γραφεία της Χ.Α θα έχουν ως κεντρική έδρα την τοπική οργάνωση Αθηνών που είναι στη Δηλιγιάννη και θα ανοίγουν κάθε απόγευμα.

Όλα τα ονόματα.Οι 28 "μουτζαχεντίν" βουλευτές του Σαμαρά που θα ανατρέψουν τον Μητσοτάκη αν δεν τον κάνει πρόεδρο της Δημοκρατίας

Του Άρη Σπίνου
Στον απόηχο των, εντεινόμενων, φημών για έναρξη σύγκρουσης μεταξύ του νυν πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην Αντώνη Σαμαρά, με επίκεντρο την επιλογή του Μαργαρίτη Σχοινά ( και όχι του κ. Σαμαρά) για τη θέση του Επιτρόπου της ΕΕ αλλά και της («χλιαρής», κατά τον πρώην πρωθυπουργό) στάσης της κυβέρνησης στο «Μακεδονικό», το edolio5 κάνει καταγραφή των «σαμαρικών» βουλευτών της ΝΔ.

Ένα ρεπορτάζ που δεν θα διαβάσετε πουθενά.Συνεχίζονται αύριο 16/9/2019 οι εξαφανισμένες από τα Μ.Μ.Ε. δίκες για τα δεκάδες εκατομμύρια δάνεια "αέρας"του Τ.Τ. επί Φιλιππίδη και για την πολύκροτη υπόθεση του Νoor1 που "έστησαν" επίορκοι λιμενικοί-δημοσιογράφοι-ναρκέμποροι και επιχειρηματίες.Οι "Κολομβιανές μεθοδεύσεις"και οι εξαιρέσεις δικαστών



Αποτέλεσμα εικόνας για κοζα νοστρα
Του Άρη Σπίνου

Ούτε μονόστηλο σε εφημερίδες δεν γίνετε πλέον αναφορά για τις 2 πολύκροτες δίκες που είναι σε εξέλιξη.Για ρεπορτάζ στην τηλεόραση ούτε κουβέντα.Ας θυμηθούμε  τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα στις δικαστικές αίθουσες,αφού 16 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένες εκ νέου η διεξαγωγή των.

Πού πάει η έρευνα για τη Novartis μετά την κατάθεση Αγγελή – Ποιοι θα καταθέσουν.Ανοίγουν 4 υποθέσεις που μπήκαν στο αρχείο μετά από εντολή Ρασπούτιν

Πού πάει η έρευνα για τη Novartis μετά την κατάθεση Αγγελή – Ποιοι θα ÎºÎ±Ï„Î±Î¸Î­ÏƒÎ¿Ï…Î½Η κατάθεση του Ι.Αγγελή στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή, φαίνεται πως ανοίγει νέους «δρόμους» στην έρευνα για την Novartis που συνεχίζεται για τα μη πολιτικά πρόσωπα μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας στη βουλή για τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Στόχος επίθεσης Αστυνομικός Διευθυντής στον Ταύρο.Του έκαψαν το αυτοκίνητο..


ixΑξιωματικός της ΕΛΑΣ, Αστυνομικός Διευθυντής στον βαθμό, έπεσε θύμα επίθεσης λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης άγνωστοι με μοτοσικλέτα πέρασαν από το σημείο, όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, στον Ταύρο, κάτι πέταξαν και το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.