Για πρώτη φορά ονόματα και γεγονότα.Οι "ματωμένες επιχειρήσεις" της Ε.Υ.Π. και οι Έλληνες πράκτορες που πρόδωσαν!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΠ πρακτορας
Του Άρη Σπίνου

Οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών, με προεξάρχουσα τον μεγαλύτερο οργανισμό μεταξύ αυτών, την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (και ουσιαστικά τον μόνο οργανισμό πληροφοριών της χώρας μέχρι την εμφάνιση της Διακλαδικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ), υπέστησαν στα τέλη της περασμένης δεκαετίας και στις αρχές αυτής που διανύουμε-«συμπτωματικά» ταυτόχρονα με την έλευση στην εξουσία της κυβέρνησης Γ.Α.Παπανδρέου-μια σειρά κτυπημάτων που οδήγησαν στην εξάρθρωση δύο βασικών δικτύων στην Τουρκία και τα Σκόπια.

Ζήτησε συγνώμη αλλά η "ψηλή" δεν "μάσησε"Αποζημίωση 5.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Πάνος Καμμένος στη Ντόρα Μπακογιάννη


Καταδίκη Καμμένου - Αποζημίωση 5.000 ευρώ στην Ντόρα Μπακογιάννη
Του Άρη Σπίνου

Για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη καταδίκασε το Πρωτοδικείο Αθηνών, τον πρώην υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Στο πλαίσιο, αυτό ο κ. Καμμένος θα πρέπει να καταβάλλει χρηματική αποζημίωση 5.000 ευρώ στην κ. Μπακογιάννη.
Ο Πάνος Καμμένος επικαλέστηκε αναρμοδιότητα του δικαστηρίου χωρίς επιτυχία, καθώς η υπόθεση εκδικάστηκε με το Δικαστήριο να αποφαίνεται ότι η έκφραση γνώμης στον Τύπο εκφεύγει του κοινοβουλευτικό έργου» .

H Ελένη Τουλουπάκη στον εισαγγελέα για την Novartis την Τρίτη

Ποιοι ψήφισαν υπέρ και ποιοι κατά για την παραμονή της Ελένης Τουλουπάκη στην Εισαγγελία κατά της ΔιαφθοράςΚατάθεση στην εισαγγελία Πρωτοδικών θα δώσει την ερχόμενη Τριτη η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, για την υπόθεση Novartis. Η εισαγγελική λειτουργός μεσούσης της έρευνας για τους χειρισμούς της στην υπόθεση , στην οποία αναζητούνται πιθανές μεθοδεύσεις και παρασκηνιακές αντιδικονομικές  ενέργειες, ετοιμάζει τη δική της απάντηση για όσα έγιναν στην υπόθεση Novartis καθώς οποία καλείται σε κατάθεση από τον εισαγγελέα για την υπόθεση Novartis.

Απίστευτο!!Απαλλαγή Ψυχάρη προτείνει η εισαγγελέας για τα δάνεια του ΔΟΛ.Έφαγαν και ήπιαν με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού!!


Απαλλαγή Ψυχάρη προτείνει η εισαγγελέας για τα δάνεια του ΔΟΛ«Δώρο» στον Σταύρο Ψυχάρη μία μέρα πριν από την ονομαστική του εορτή έκανε με την πρότασή της η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας στον άλλοτε ισχυρό εκδότη του ΔΟΛ που κατηγορείται για τα δάνεια τα οποία πήρε από την Alpha Bank.Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απαλλαγή του Σταύρου Ψυχάρη και των 10 συγκατηγορουμένων του στελεχών της Alpha Bank, κρίνοντας ότι δεν προέκυψε ζημιά της τράπεζας από αυτά.

Οι μπανάνες από το Εκουαδόρ έκρυβαν... εκατοντάδες κιλά κόκα στο λιμάνι του Πειραιά. Έχουν γίνει μέχρι τώρα . 4 συλλήψεις

Οι μπανάνες από το Εκουαδόρ έκρυβαν... εκατοντάδες κιλά κόκα Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμάνι του Πειραιά καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση «μαμούθ» των Ελληνικών Αρχών έπειτα από τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης από το Εκουαδόρ.Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί σε κοντέινερ με μπανάνες ,εκατοντάδες κιλά της ναρκωτικής ουσίας. Έως τώρα έχουν δεσμευθεί τουλάχιστον 100 κοντέινερ με πάνω 120 κιλά κοκαΐνη. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ποσότητα μπορεί να φτάνει και να ξεπερνάει τα 500 κιλά ενώ έχουν γίνει και συλλήψεις.Στελέχη του ΣΔΟΕ, της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού αλλά και τελωνειακοί κάνουν φύλλο και φτερό τα φορτία για τα οποία είχαν την πληροφορία πως κρύβονται τα ναρκωτικά.Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με όμοιες υποθέσεις εντοπισμού ναρκωτικών σε κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο. Σε ανάλογη επιχείρηση στη συμπρωτεύουσα είχαν εντοπιστεί αρχικά 52 κιλά κοκαΐνης, ενώ υπήρχε και η πληροφορία για πολλά κοντέινερ στον Πειραιά.